Gootti.net

Covenantin "Modern Ruin" kauppoihin tammikuussa

 • Julkaistu perjantaina 26.11.2010
 • Avainsanat:

Musta pohjaväri ja sen päällä keltaisia audioraitoja muistuttavia pylväitä eri korkuisina. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee valkoisella Covenant ja sen oikealla puolen "Modern Ruin".Julkaistaan 17.11.2011

Ruotsalainen EBM-yhtye Covenant (www.covenant.se) tiedottaa nyt ainakin vuoden ajan työstettävänä olleen studioalbumin valmistuneen. Kolmikko kertoo uuden albumin, yhtyeen uran järjestyksessä seitsemännen sellaisen, julkaistavan Metropolis Recordsin voimin Yhdysvalloissa ja Euroopassa Synthetic Symphony -merkin turvin. Teos julkaistaan tammikuussa 2011. Teoksen rantautumista ennen trio käy soittamassa keikkoja Venäjällä, Liettuassa ja kotimaassaan Ruotsissa. "Modern Ruin" julkaistaan Pohjois-Amerikassa 8. helmikuuta, 17. tammikuuta Saksassa ja muualla Euroopassa 17.1.2011. Bändi tekee uutukaisesta erikoisversion, joka sisältää bonuslevyllisen verran musiikkimateriaalia, kuten kappaleen "Wir Sind die Nacht" useita versioita.

Covenantin uusimman albumin erikoisversio kääritään standardiversiota erikoisempaan pakettiin ja varustetaan uudella kansitaiteella. "Modern Ruin" -albumin erikoisversio sisältää bonus-CD:llä saksalaisen elokuvan Wir Sind die Nacht (suom. Me Olemme Yö) soundtrackille tehdyn Covenant-kappaleen. Wir Sind die Nacht on saksalainen kauhuelokuva, jota on suitsutettu yhdistelmäksi The Lost Boysia ja The Girl with the Dragon Tattoota. Elokuvassa esiintyy erityisen paljon naispuolisia vampyyreja.

"Modern Ruin" -albumin kappaleet:

 1. Modern Ruin
 2. Lightbringer
 3. Judge of My Domain
 4. Dynamo Clock
 5. Kairos
 6. The Beauty and the Grace
 7. Get On
 8. Worlds Collide
 9. In the Night
 10. Beat the Noise
 11. The Road

"Modern Ruin" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Wir Sind die Nacht
 2. Wir Sind die Nacht (Oscar Holter -remix)
 3. Wir Sind die Nacht (instrumentaalinen)
 4. Wir Sind die Nacht (Henrik Bäckström -remix)
 5. Wir Sind die Nacht (näyte)
 6. Ich War Nichts (näyte)
 7. Wunder (näyte)

Covenant on:

 • Eskil Simonsson
 • Joakim Montelius
 • Daniel Myer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä marraskuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.