Gootti.net

Das Ich: "Kannibale"-EP

 • Julkaistu perjantaina 26.09.2008
 • Avainsanat:

Das Ichin "Kannibale"-EP:n kansikuva. Kuvassa verenpunaista taustaa vasten valkoisella värillä yhtyeen logo, jonka viimeisen goottityylisen kirjaimen lopussa roikkuu leipäveitsi. Logon alla mustalla värillä ja versaalilla lukee, että "Kannibale".EP ilmestyi tänään

Saksalaisbändi Das Ich (www.dasich.de) julkaisi tänään perjantaina 26. päivä uuden maistiaislevyn tulevalta pitkäsoitoltaan. Juuri ilmestynyt äänite on EP-levy "Kannibale". Se sisältää muutamia uunituoreita kappaleita, sekä remix-versioita levyn nimikkobiisistä, joista yhden on luonut helsinkiläinen EBM-kopla Beati Mortui. EP julkaistaan Danse Macabre Recordsin kautta ja siitä julkaistaan rajoitettu herkullisesti paketoitu erikoisversio, nimeltään Schlachtplatte, varustettuna pinssillä, tarralla, julisteella ja t-paidalla. Kiekko on ennakkotilattavissa Danse Macabre Shopista. Varsinainen uusi Das Ich -albumi aiotaan tuoda fanikunnan ulottuville ensi vuoden keväällä.

"Kannibale"-EP:n rajoitettuna kappalemääränä myytävä Schlachtplatte-painos on hinnaltaan 29 euroa Danse Macabre Recordsin nettipuodissa. Kiekon toimitus käynnistyi tänään.

Goottibändin levy-yhtiö uutisoi viikko sitten Das Ichin joutuneen siirtämään 19. päivä kuluvaa kuukautta kaavailtua keikkaa noin kuukaudella eteenpäin. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä 19.9. Saksan Braunschweigissa, mutta konsertti koetaankin vasta 20.11.2008 johtuen perhe-elämään liittyvistä esteistä. Bändi on kertonut olevansa pahoillaan lykkääntyneen keikan takia, mutta toivoo faniensa ymmärtävän tilanteen.

"Kannibale"-EP:n kappaleet:

 1. Kannibale (alkuperäisversio)
 2. Kannibale (RX Patenbrigade: Wolf)
 3. Sing mir dein Lied (Tanznorm: Rebellion Mix)
 4. Kannibale (RX Eisenfunk)
 5. Kannibale (RX N3XU5)
 6. Die Hand an der Wiege
 7. Kannibale (RX Agapesis)
 8. Kannibale (RX Beati Mortui)
 9. Kannibale (RX Inline Sex Terror)

EP-äänitteelle remix-version lykännyt helsinkiläisyhtye Beati Mortui uutisoi eilen aikovansa painella kiertueelle lokakuussa. Bändi keikkailee Alankomaissa, Itävallassa ja Das Ichin kotimaassa Saksassa, jossa se myös tukee kyseistä goottiryhmää. Kiertueella konsertoi myös saksalaissakki Inline seX terror.

Beati Mortui kiertueella Das Ichin kanssa:

 • 3. lokakuuta 2008: Mau Club (Rostock, Saksa)
 • 4. lokakuuta 2008: X (Herford, Saksa)
 • 6. lokakuuta 2008: Pavillion (Wuppertal, Saksa)
 • 7. lokakuuta 2008: Nachtleben (Frankfurt, Saksa)
 • 8. lokakuuta 2008: Viper Room (Wien, Itävalta)
 • 9. lokakuuta 2008: AKW (Würzburg, Saksa)
 • 10. lokakuuta 2008: Atak (Enschede, Alankomaat)
 • 11. lokakuuta 2008: Escape (Veenendaal, Alankomaat)

Das Ich on:

 • Stefan Ackermann (laulu ja sanoitukset)
 • Bruno Kramm (musiikki ja taustalaulu)

Das Ich on yksi Saksan tunnetuimmista ja iäkkäimmistä goottimusiikkia soittavista yhtyeistä. Se perustettiin vokalisti Stefan Ackermannin ja Bruno Krammin kanssa vuonna 1989.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.