Gootti.net

Das Ich perui keikkoja hermoromahduksen takia

Yhdeksi Saksan kuuluisimmista goottiyhtyeistä luettava Das Ich (www.dasich.de) ilmoitti viime viikonloppuna joutuneensa perumaan valtaosan kaavailemastaan kiertueesta. Alunperin yhtye perui esiintymisensä tämän vuoden Elekktroshockk-festivaalissa Saksan Adelsheimissä johtuen laulajansa Stefan Ackermannin henkisen ja fyysisen kunnon suoranaisesta romahtamisesta. Lauantaina bändin toinen johtohenkilöistä, Bruno Kramm, joutui ilmoittamaan Das Ichin kiertueen peruuntuvan niiden esiintymispäivämäärien osalta, jotka oli jo ehditty aikaisemmin varmistamaan. Das Ichin oli tarkoitus soittaa kiertue yhdessä Gothministerin joukkojen kanssa.

Alkaneen viikon maanantaina Das Ich ilmoitti Krammin suulla muistuttavansa, ettei bändin lupaama kiertue Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Brittein saarilla tule peruuntumaan missään nimessä Stefanin henkisen tahi fyysisen heikkouden takia. Stefan Ackermann on Bruno Krammin mukaan paranemaan päin ja he ovat jo hommanneet matkaliput USA:han ja Iso-Britanniaan.

Das Ich esiintyy:

 • 20. huhtikuuta 2009: Spectrum (Augsburg, Saksa)
 • 22. huhtikuuta 2009: Musikbunker (Aachen, Saksa)
 • 23. huhtikuuta 2009: Szene (Wien, Itävalta)
 • 7. toukokuuta 2009: Bierkeller (Bristol, Iso-Britannia)
 • 8. toukokuuta 2009: The Independent (Sunderland, Iso-Britannia)
 • 9. toukokuuta 2009: Corporation (Sheffield, Iso-Britannia)
 • 10. toukokuuta 2009: Islington Academy (Lontoo, Iso-Britannia)
 • 17. toukokuuta 2009: Kinetik Festival (Montreal, Kanada)
 • 23. toukokuuta 2009: Dracula’s Ball (Philadelphia, Yhdysvallat)
 • 5. syyskuuta 2009: NCN Festival 2009 (Deutzen, Saksa)
 • 7. marraskuuta 2009: Kammgarn Cotton Club (Kaiserslautern, Saksa)
 • 11. joulukuuta 2009: Fenix (Sittard, Alankomaat)

Das Ichin aisaparina tällä kiertueella toimii norjalainen Gothminister, joka sekin joutui kokemaan odottamattomia vastoinkäymisiä johtuen 2.4. kaavaillun keikan promoottorin tekemistä sopimusrikkomuksista. Hellraiser-klubille keikkaa promotoimaan järjestetty taho ei kyennyt hoitamaan velvoitteitaan, jonka johdosta Gothminister joutui perumaan esiintymisensä. Tämä oli jo toinen kerta kun yhtye joutui perumaan keikan vuonna 2009. Edellisen kerran bändin esiintyminen jätettiin soittamatta Saksan Leipzigissä helmikuussa.

Das Ich on:

 • Bruno Kramm (musiikki, soittimet ja taustalaulu)
 • Stefan Ackermann (laulu ja sanoitukset)

Yhtye perustettiin vuonna 1989 Stefan Ackermannin ja Bruno Krammin toimesta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä huhtikuuta 2009 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Das Ich perui keikkoja hermoromahduksen takia. on saanut yhteensä 6 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri K 25. päivä huhtikuuta 2009

Ennenkuin kukaan tilaa liput keikoille, niin lukekaa nämä: http://zoltan66.livejournal.com/600011.html

Noin vuosi sitten oli kanssa ongelmia: http://www.side-line.com/forum/threads.php?id=26858_0_20_0_C

Eikö jossain (muistin mukaan gootti netissä) Das Ich ensin ilmoitti ettei tee keikkoja Suomeen, ja sitten että tekeekin niitä. Ilmoitukset tulivat parin viikon välein.

Samalla tuli virallinen tiedote, että Bruno Kramm asuu suomalaisen naisen kanssa parisuhteessa, mutta kuitenkin oli naimisissa saksalaisen naisen kanssa samaan aikaan.

Joo, ja täällähän se oli maininta siitäkin, että Das Ich käy neuvotteluja tullakseen Lumoukseen 2009, mutta eivätpä tulleetkaan.

Ööhh..mitäköhän tästä pitäisi päätellä Bruno Krammin henkisestä tilasta?? Onko niin että muut on sairaita, mutta ei BK.

Noh.. en nyt ota kantaa..päätelkää itse.

FaniFani 25. päivä huhtikuuta 2009

Imago alkaa notkahtaa, ku tollasta säätämistä ja huonossa hapessa yrittämistä. Mut ei tää kyl tullu yllätyksenä! On ventattu jo pari kevättä, mut hei..uusii tulee koko ajan. Gothministerissä on vielä jätkät terveinä.

Gabriella 26. päivä huhtikuuta 2009

Itse henkilökohtaisesti toivon pikaista voimien palautumista sekä menestyksekästä tourneen jatkoa Das Ichille!

Uusimman Kannibale-sinkun loistomenestys DAC-listoilla todisti jälleen kerran että vanhat tekijät ovat vielä voimissaan – kaksikymmenvuotinen edelleen tuoretta & tarttuvaa materiaalia tuottava ura tässä genressä enemmän kuin kunnioitettava asia!

Taitaa jollakulla olla henkilökohtaisesti jotain hampaankolossa Bruno Krammia vastaan kun Das Ich -otsikot kirvoittavat samanten näitä nimenomaan Bruno Krammin yksityiselämääkin retostelevia kommentteja. Eikös kuitenkin se musiikki itsessään ole bändien ollessa kyseessä pää-asia – vai lienenkö turhan vanhanaikainen ajatellessani näin.. ;)

Jokatapauksessa kaikkea hyvää kiertueen jatkolle toivotan sekä Das Ichille että Gothministerille – jälkimmäisenä mainitun tulevaa Helsingin keikkaa täällä jo odotellessa!

sique 26. päivä huhtikuuta 2009

Voimien palautumista vaan Das Ich:n molemmille jäsenille. Kaikki eivät pidä Das Ich:in musiikista, joten sekin kai on luvallista?

Mäkin muuten muistan nuo Bruno Krammin yksityiselämää koskevat tiedotteet, joita pidin outoina. Eli ei tuossa yläpuolella olleessa viestissä ollut mitään sellaista, mitä ei olisi saanut luettua täältä.

Viestiketjut olivat myös mielenkiitoisia. Sielläkin oltiin ilmeisesti Bruno Kramm-vastaisia, koska hänen käyttäytymistään viime vuosien aikana ruodittiin aika pahasti. Onhan se toki nin, että jos ei ihmiset enää uskalla ostaa lippuja konserttiin bändin epäluotettavuuden takia, niin kai siitä on hyvä saada tietoa eteenpäin.

Nämä vanhat gubet kun jossain vaiheessa unohtavat, että musiikki on se joka ratkaisee. Turhaa tyrkyttää ITSE yksityiselämäänsä tänne palstoille ja tiedotteisiin. Se alkaa olemaan jopa säälittävää.

dadaaa 17. päivä toukokuuta 2009

No niin ne loput keikat sit peruuntui Kandassa ja USAssa. Just

Murunen 20. päivä toukokuuta 2009

Täysin väärää tietoa sinulla “Dadaa”, mistä lienet sen saanutkaan.

Hieman lisäselvitystä tehdessäsi huomaat että yksikään Das Ichin tämän kiertueen keikka ei ole peruuntunut Kanadassa eikä USA:ssa vaan ovat toteutuneet täysin normaalisti ja hienolla menestyksellä.

Eikä muuten myöskään peruuntunut Englannin kiertue.

Että se siitä etukäteen pirujen seinille maalailusta. :)=

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.