Gootti.net

Dead Hand Projektilta aggressioannos

Dead Hand Projektin samannimisen albumin etukannessan äkyy musta käsi, jonka kämmenen päälle sijoitettu pelkistetty valkoinen, ympyränmuotoinen symboli. Kuvan yläosassa venäläistyylisin kirjaimin kirjoitettuna yhtyeen nimi.Julkaistaan 1.7.2010

Amerikan Kaliforniasta kotoisin oleva Dead Hand Projekt julkaisee heinäkuun tullen debyyttialbumin Vendetta Musicin tuella. Esikoisalbumi on sama kuin yhtyeenkin nimi. Teos on täyslaidallinen industrialia, jota voimakkaat ja aggressiiviset vokaaliosuudet tukevat. Opus on laitettu ennakkotilattavaksi levy-yhtiön nettikauppaan, josta voi kuunnella näyteklippejä muutamasta albumin sisältämästä 14 biisistä. Dead Hand Projektin takana hääräilee HErRx-yhtyeen "X"-albumin laulaja ja biisintekijä Taury Goforth ja syntetisaattorit sekä lyömäsoittimet osakseen valinnut Jason Scamara. Kaksikko tarjoaa musiikkiprojektinsa esikoisalbumilla tanssilattiakelpoista tuotantoa esimerkiksi biisien "Horror" ja "Concrete" muodossa. Dead Hand Projektin tuotantoon voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

"Dead Hand Projekt" -albumin kappaleet:

 1. The 28 Strengths of Fear
 2. Concrete
 3. Lost
 4. Smell of Fear
 5. Dejected
 6. Hate Me
 7. Horror
 8. Nature Abhors a Vacuum
 9. Taste
 10. Not for Me
 11. Club Cancer
 12. Are You Happy
 13. Cyanide
 14. Desultory

Dead Hand Projekt on:

 • Taury Goforth (laulu, sävellys ja tuottaminen)
 • Jason Scamara (rummut ja syntetisaattori)

Dead Hand Projektin Taury Goforth on säveltänyt säännöllisesti musiikkia vuodesta 2003 lähtien. Hän aikaisemmin toiminut taiteilijanimellä KillSWiTCH. Sävellysuransa alkuaikoina mies loi elektronista aineistoa, johon hän otti vaikutteita punk- ja metallimusiikista. Dead Hand Projektin toinen jäsenistä, Jason Scamara, tunnetaan myös nimellä DJ Liquid Sex Drive.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä heinäkuuta 2010 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.