Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Dead Souls Gathering -goottiklubi järjestää rankat pikkujoulubileet 7.12. PRKL-klubin tiloissa Helsingissä

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä Dead Souls Gathering -klubin logo egyptilaisen hieroglyfin tai symbolin ympärille taivutettuna.Pikkujoulut 7.12.2013

Dead Souls Gathering -goottitapahtuman pikkujouluja juhlitaan rankalla kädellä 7.12. PRKL-klubin maanalaisissa tiloissa Helsingin Kaisaniemessä. Paikalle on kutsuttu skenen kuumimmat DJ’t emanon ja Pearly yleisöä villitsemään residenttien Shades, Wormwoods ja Helquin lisäksi. Tarjolla on goottihenkistä sekä yleisemmin tummasävyistä rankemman ja tanssittavan musiikin keitosta aina rockista uhkaavan elektroniseen sykkeeseen — unohtamatta pikkujouluhenkeen sopivia yllätyksiä!

Tapahtuma alkaa kello 22. Sitä ennen PRKL:een katutason baari on käytettävissä kärsimättömille sieluille. Pikkujouluihin on 18 vuoden ikäraja. Pääsyliput ovat 5 euroa ja hintaan sisältyy vaatesäilytys. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

Valokuva DJ emanonista. Kuvassa mikseripöydän äärellä henkilö, jolla pääkallonaamari kasvojen edessä.
Kuvassa DJ emanon. Kuva: Tuure Kaunisto.

Klubin isäntinä toimii kokeneita DJ:tä alan tapahtumista. Helquin voidaan yhdistää ainakin Charnel Hausiin ja Shades Hellfire Clubiin. Vierailevista DJ:stä myös Pearly on Charnel Hausin kanssa tekemisissä, emanon puolestaan Club Infektion yksi järjestäjistä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä joulukuuta 2013 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 84 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.