Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Death In June: "Black Angel Live"

Syntyjään englantilaisen folk-muusikko Douglas Pearcen perustama Death In June (www.deathinjune.net) tulee julkaisemaan uuden livealbumin, jonka nimeksi ristittiin "Black Angel Live", 21. huhtikuuta. Julkaisu sisältää keikkataltioinnin historialliselta Espanade Hotellista Australian Melbournesta, jossa yhtye esiintyi 24. toukokuuta 2000. Tuohon aikaan keikkakokoonpanoon kuului herra Pearcen, joka muutti taannoin kengurumaan asukkaaksi, lisäksi myös John Murphy. Tämä julkaisu on digitaalisesti äänitetty ja miksattu. Se sisältää 12 biisiä, joita yhtye itse luonnehtii eräänlaiseksi "parhaat palat" -elämykseksi. Douglas Pearce kirjoittaa livealbumin 2000 ensimmäiseen kopioon omakätisesti nimikirjoituksensa.

Death In Junen uusin albumi on nimeltään "Rule of Thirds". Se julkaistaan tämän vuoden päivinä CD- ja LP-versiona. Kyseessä on ensimmäinen uutta musiikkimättöä sisältävä studiojulkaisu sitten vuoden 2001 puolella ilmestyneen "All Pigs Must Die" -lätyn. Albumista valmistettiin CD-versioon kohokuvioitu gatefold-kuoriin kääritty ja 16-sivuisella bookletilla varustettu painos. LP-versio on 10"-kiekko ja sen mukana kulkee kaksipuolinen taitettava bändijuliste. Tuplavinyyliversio ilmestyy kuvalevynä ja sen mukana tulee em. juliste. Vinyylien kuvat ovat kummallakin puolella erilaiset. Mustat vinyylit ovat 1000 kappaleen painoksena ja tuplavinyylit samalla painosmäärällä liikenteessä.

"Black Angel Live" -livealbumin kappaleet:

 1. Ku Ku Ku
 2. To drown a Rose
 3. Omen-filled Season
 4. Symbols of the Sun
 5. Giddy Giddy Carousel
 6. Kameradschaft
 7. She said Destroy
 8. The Honour of Silence
 9. Golden Wedding of Sorrow
 10. Runes and Men
 11. Fall Apart
 12. But, what ends when the Symbols Shatter?

Death In June kävi esiintymässä Suomessa viimeksi vuoden 2003 marraskuussa, jolloin se vieraili Tampereella Club Ground Zerossa.

Death In June on:

 • Douglas Pearce

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 162 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.