Gootti.net

Death In June: "The Rule Of Thirds"

Death In June -yhtyeen albumin 'The Rule Of Thirds' kansikuva, jossa näkyy ulkoilmassa pilvisen taivaan alla seisova ihmishahmo, jolla maastopuvunkaltaiset vaatteet yllään ja naamalla metallimaski, jonka edessä hän pitää torvea. Hahmon takana risuJulkaistaan maaliskuussa

Australiaan muuttanut Death In June (www.deathinjune.net) tulee julkaisemaan maaliskuussa ensimmäisen uuden studioalbuminsa yli kolmeen vuoteen. Uuden albumin normaali versio sisältää 13 uutta biisiä käärittynä "The Rule Of Thirds" -nimen alle. Kiekko paketoidaan digipak-kansiin ja sen mukana tulee 16-sivuinen booklet.

Albumi on tarkoitus julkaista NER:in kautta 10. päivä maaliskuuta. Bändin tuorein albumi tähän mennessä on vuonna 2004 valmistunut "Alarm Agents", joka on viimeinen kiekko DIJ:ltä, jossa musisoi Douglas Pearcen lisäksi Boyd Rice.

Sen jälkeen kun "Alarm Agents" valmistui, Pearce tiedotti kaikille kansoille päättäneensä yhteistyön Ricen kanssa. Tuohon aikaan kerrottiin päätöksen tehdyn yhdessä Ricen kanssa jo siinä vaiheessa kun albumia äänitettiin studiossa. Levyä työstettiin Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa sijaitsevissa studioissa. "Alarm Agents" taltioitiin lokakuun 2002 ja talven 2003 välisenä aikana. Kiekosta julkaistiin CD-version lisäksi rajoitettu LP-painos. Painoksen suuruus oli 1600 kopiota, joista 800 prässättiin vihreälle vinyylille.

"The Rule Of Thirds" -albumin kappaleet:

 1. The Glass Coffin
 2. Forever Loves Decay
 3. Jesus, Junk And The Jurisdiction
 4. Idolatry
 5. Good Mourning Sun
 6. The Perfume Of Traitors
 7. Last Europa Kiss
 8. The Rule Of Thirds
 9. Truly Be
 10. Their Deception
 11. My Rhine Atrocity
 12. Takeyya
 13. Let Go

Death In June on:

 • Douglas Pearce

Death In June on englantilaisen folk-muusikko Douglas Percen perustama yhtye. Yhtye perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1981 kolmen hengen kokoonpanolla, mutta muutamia vuosia toimittuaan joukkue supistui kaksipäiseksi. Ajan mittaan Pearce päätyi käyttämään musiikkinsa luomisessa satunnaisia yhteistyökumppaneita. Artisti asuu tällä hetkellä Australiassa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.