Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Dependent: "Septic VII" -kokoelma

Saksalaisen Dependent Recordsin (www.dependent.de) tuoreimman kokoelmalevyn, joka kantaa nimeä "Septic VII", kappalelista ja esiintyjäkaarti sisältää mm. seuraavien bändien tuotoksia: Skinny Puppy, Mind In A Box, Non Plus Ultra, KMFDM, IAMX ja Seabound. DR keskittyy bändeihin, jotka soittavat elektronista musiikkia (esim. electro-industrial ja futurepop). Yritys perustettiin vuoden 1999 tammikuussa.

"Septic VII" -kokoelma:

 1. Skinny Puppy: Politikil (The Humble Brothers Remix)
 2. Mind In A Box: Stalkers (aikaisemmin julkaisematon)
 3. Slok: Lonely Child (Club Version)
 4. Edge Of dawn: The Nightmare I Am (Tankt Remix)
 5. Non Plus Ultra: Alice D (Club Version)
 6. Acretongue: Hollow (V2.0)
 7. Necro Facility: Tuxedo
 8. Cryo: Does It Hurt?
 9. Controlled Collapse: Selfless
 10. Caustic: Mmm Papscraper, I Love You (Cervello Electronico Mix)
 11. KMFDM: Mussolini
 12. Standeg: Replikant
 13. IAMX: Kiss And Swallow (Moonbootica -remix)
 14. The Knife: Girls Night Out
 15. Seabound: Domination (Die Form -remix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 80 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.