Gootti.net

Diary of Dreamsin "Ego:X" ulos elokuussa

Musta taustaväri ja sitä vasten luolamaalauksen kaltainen piirros ihmishahmosta tulipunaista taustaa vasten. Kuvan yläosassa lukee Diary of Dreams ja alaosassa "Ego:X".Julkaistaan 26.8.2011

Darkwavea tekevä saksalaisyhtye Diary of Dreams (www.diaryofdreams.de) kertoo pitkän odotuksen tulleen nyt tiensä päähän, kun "Ego:X"-albumin julkaisusuunnitelmat ovat valmistuneet. Bändi varmistaa julkaisevansa opuksen Euroopan alueen yleisölle 26. elokuuta. Yhtyeen järjestyksessä kymmenes albumilevy julkaistaan kolmena eri CD-versiona, sekä tuplavinyylinä. Ohessa näkyy levylle varattu kansitaide. Goottibändi tarjoaa alkavalla viikolla innokkaimmille faneilleen mahdollisuuden kuunnella "Ego:X"-levyn sanomaa ennakkoon. Yhtye järjestää ennen keikkaansa Saksan Wetzlarissa tilaisuuden, jossa ainakin muutamia levyn kappaleita kuunnellutetaan. Adrian Hatesin luomus on tälläkin kertaa sekoitus kitaroita, elektroniikkaa, tunnelmointia ja piano-osuuksia, klassista musiikkiakin. Äänite rantautuu Pohjois-Amerikkaan 13. syyskuuta.

"Ego:X"-albumin kappaleet:

 1. Into X
 2. Undividable
 3. Lebenslang
 4. Grey the Blue
 5. Element 1: Zeitgeist
 6. Immerdar
 7. Push Me (feat. Amelia Brightman)
 8. Echo in Me (X-Version)
 9. Splinter
 10. Element 5: Resignation
 11. Mein-Eid
 12. Fateful Decoy
 13. Weh:Mut
 14. Out of X

Yhtye lohkaisi toukokuussa singlebiisin "Giftraum" kuunneltavaksi Reverbnation-nettipalvelussa. Kappale tarjottiin Diary of Dreams -faniryhmään liittyneille faneille digitaalisesti ladattavassa formaatissa.

Diary of Dreams on:

 • Adrian Hates
 • Gaun:A
 • D.N.S.
 • Torben Wendt
 • Flex

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä kesäkuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.