Gootti.net

Diary of Dreams: "Elegies in Darkness"

Goottibändi Diary of Dreams paljasti jouluaattona kutsuvansa seuraavaa studioalbumiaan nimellä "Elegies in Darkness". Nimi lyötiin lukkoon kolmisen päivää ennen sen faneille paljastamista. Aikaisemmin joulukuussa Diary of Dreams on uuden biisimateriaalin lisäksi esiintynyt eri puolilla Venäjää, myös Moskovassa. Darkwave-yhtye Diary of Dreamsin ensi vuonna ilmestyvä "Elegies in Darkness" tulee olemaan sen järjestyksessä 12. Levystä ei ole vielä kerrottu tarkempia tietoja.

"Elegies in Darkness" tulee olemaan seuraaja vasta 19.10.2013 Accession Recordsin tuella ilmestyneelle "The Anatomy of Silence" -luomukselle. Bändi soittanee sen ja mahdollisesti tulevankin albumin aineistoa yleisölle ensi vuoden huhtikuussa, kun Diary of Dreamsin Saksan-kiertue starttaa. Kiertue käsittää tällä hetkellä tasan 10 keikkaa.

Diary of Dreams on:

  • Adrian Hates
  • Gaun:A
  • Flex
  • Dejan
  • Torben Wendt

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä joulukuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.