Gootti.net

Diary of Dreams: "Grau im Licht"

Valokuva tai piirros ilmassa räpiköivien lintujen silueteista. Kuvan yläosassa Diary of Dreams -logo valkoisella mustaa vasten.Julkaistaan 16.10.2015

Darkwave-yhtye Diary of Dreams lähtee sveitsiläisen The Beauty of Geminan seurassa kiertämään Eurooppaa marraskuun puolella. Yhteensä 11 keikkaa käsittävällä kiertueella Diary of Dreamsilta kuultaneen 16.10. ilmestyvän "Graum im Licht" -lätyn kappaleita. Kyseessä tulee olemaan bändin 12. pitkäsoitto. Sen julkaisee Accession Records. Bändi ei ole vielä paljastanut albuminsa soittolistan sisältöä. Levystä tulee seuraaja viime vuoden maaliskuussa julkaistulle "Elegies in Darkness" -levylle.

Saksalaisyhtye on toiminut kohta kahden vuosikymmenen ajan. Marraskuun 11.–22. välisenä aikana Diary of Dreams soittaa eri puolilla Saksaa, sekä tekee keikan Puolassa, muttei ole tämänhetkisen keikkakalenterin mukaan tulossa Suomeen.

Diary of Dreams on:

  • Adrian Hates
  • Gaun:A
  • Flex
  • Dejan

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä syyskuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.