Gootti.net

Diary of Dreams: "Nine in Numbers" -DVD

Diary of Dreams — nine in numbers Diary of Dreams (www.diaryofdreams.de), jonka ensimmäinen levy julkaistiin jo vuonna 1994, tulee laskemaan levitykseen "Nine in Numbers" -nimisen DVD-julkaisun. DVD julkaistaan marraskuun 10. päivä. Levy sisältää mm. videokuvaa Magdeburgin keikalta, bändihaastattelun, backstage-kuvaa ja valokuvia. DVD-levy on PAL-muodossa, sen maakoodi on 0 ja se sisältää yli 200 minuuttia materiaalia bändistä.

"Nine in Numbers" -DVD:n kappalelista:

 1. MenschFeind
 2. Reign Of Chaos
 3. The Curse
 4. Giftraum
 5. Methusalem
 6. Chemicals
 7. Play God!
 8. Butterfly:Dance!
 9. Soul Stripper
 10. Psycho-Logic
 11. Traumtänzer
 12. AmoK

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.