Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Dicepeople: "End of Line"

 • Julkaistu perjantaina 25.07.2014
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen siluetti ihmisestä, joka seisoo valkoista taustaa vasten. Kuvan yläosassa lukee Dicepeople.Julkaistiin 23.7.2014

"End of Line" on Dicepeople-yhtyeen kolmannen studioalbumin nimi. Se ilmestyi keskiviikkona Sonic Serendipity Recordsin kautta ja on saatavilla esimerkiksi Spotifyn, iTunes Storen, Amazon MP3:n ja Google Playn palveluista, kuten myös eräistä muista nettimusiikin kaupoista. Sen voi tilata myös BandCampin kautta siirtymällä osoitteeseen music.dicepeople.com. Digitaalisen version lisäksi albumista pyritään julkaisemaan pian kappalemäärältään rajallinen vinyylipainos. Albumin tekeminen vei Dicepeoplelta yli kaksi vuotta tehdä. Se päättää levytrilogian. Kiekon avausraidassa kuullaan vierailevana vokalistina suomalaissyntyistä DJ Hemiolaa.

Dicepeoplen uutukainen on kolmas osa kolmen kiekon sarjasta. Sen aloitti "Time to Play", jota seurasi ihmisyyden synkempää puolta kalunnut "It Gets Darker". Sarjan päättävä "End of Line" sisältää muitakin vierailevia tahoja DJ Hemiolan lisäksi. Mukana menossa kuullaan Atashi Tadaa ja S J Harrista. Yhtyeen mukaan luomuksella kuullaan luonnollinen, elokuvamainen tunnelma halki dramaattisten ja intensiivisten hetkien. Lisätietoja Dicepeoplesta löytyy yhtyeen Facebook-sivuilta.

"End of Line" -albumin kappaleet:

 1. Bruised
 2. Dissolution
 3. The Doll House
 4. Hurt
 5. Morphia Melancholia
 6. Death Drone
 7. The End of the Line

Dicepeople on:

 • Matt Brock (musiikki)
 • Rafael Filomeno (visuaalit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä heinäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 94 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.