Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Dicepeople julkaisee "Synthetic"-EP:n helmikuussa

  • Julkaistu torstaina 26.01.2017
  • Avainsanat:

Dark electro -yhtye Dicepeople julkaisee seuraavan levynsä, EP:n "Synthetic", helmikuun toisella viikolla. Muusikko ja tuottaja Matt Brockin perustama yhtye pyrkii musiikissaan yhdistelemään keskenään hyvin erilaisia vaikutteita, kuten electronicaa ja darkwavea sekä post rockia. Dicepeople kertoo painottavansa keikoillaan visuaalista elämystä hyödyntämällä valaistusta ja projektioita, joista on kiittäminen visuaalista taiteilijaa Rafael Filomenoa.

"Synthetic" ilmestyy ainakin digitaalisessa muodossa 6. helmikuuta. Siihen on kuvattu musiikkivideo ja saatu remixit esimerkiksi Ventenneriltä ja Little Death Machinelta.

Yhtyeen toistaiseksi tuorein albumijulkaisu on "End of Line" vuodelta 2014. Se on tilattavissa esimerkiksi Dicepeoplen BandCamp-sivuilta, josta löytyy myös eräitä yhteenvetoja albumin arvostelleilta tahoilta, kuten nettilehti Side-Lineltä, joka katsoo albumin olevan Dicepeoplen tähänastisen uran paras saavutus.

Dicepeople on:

  • Matt Brock (musiikki, sävellys ja tuottaminen)
  • Atashi Tada (laulu)
  • Rafael Filomeno (visuaalit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä tammikuuta 2017 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.