Gootti.net

Die Braut: "Psychotherapy"

 • Julkaistu sunnuntaina 06.11.2011
 • Avainsanat:

Levyn etukannessa piirros ihmisten päistä selkäruotojen väliin sommiteltuina. Kuvan alaosassa keskellä lukee Die Braut ja sen alla "Psychotherapy".Julkaistaan 25.11.2011

Harsh electroa tekevä Die Braut julkaisee 25. marraskuuta "Psychotherapy"-albumin NoiTekkin, Black Rainin ja Orion Recordsin avulla eri puolilla maailmaa. Tasan kymmenen kappaletta sisältävä levy on chileläisen Die Brautin englanniksi, saksaksi ja espanjaksi laulama. Sillä kuullaan toisin kuin usein tämän lajityypin yhteydessä naislaulajaa, Katia Figueroaa. Teos on seuraaja viime vuoden "World of Lies" -lätylle, joka on Etelä-Amerikan lisäksi menestynyt myös Euroopan alueella. Bändi vei kesällä 2010 kiekkonsa markkinoimiseksi päätökseen myös Euroopan-kiertueen. Edellisen levyn antia on ladattu yhtyeen MySpace-sivuille.

Die Braut kuvasi uutukaiskiekkonsa kappaleeseen "The New Man" musiikkivideon ja laittoi sen aikaisemmin tällä viikolla katsottavaksi YouTube-sivuilleen. Musiikkivideo sisältyy albumin CD-versiolle. "Psychotherapy" on yhtyeen uran järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Sitä seuraa ensi vuoden varrella uusi Euroopan-kiertue.

"Psychotherapy"-albumin kappaleet:

 1. Psychotherapy: The Beginning of the Sickness
 2. The New Man
 3. Zoopshychic
 4. Flüchtling
 5. Elend… Ein Schritt Zum Tod
 6. Ella Maquiavela
 7. Parricida Perpetuo
 8. Defending You (I Want Deffend You!!!)
 9. Die Figur
 10. Wenn Das Spiel Beginnt
 11. The New Man (musiikkivideo)

Die Braut on:

 • Katia (laulu, samplet ja sanoitukset)
 • Cristián (musiikki, sävellys ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä marraskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.