Gootti.net

Die Krupps: "Stahlwerkrequiem"

 • Julkaistu maanantaina 02.05.2016
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen kuva, jossa horisontissa kaupungin ja tehtaiden rakennusten siluetteja. Kuvan päällä Die Kruppsin ja albumin nimi harmaalla.Julkaistaan 24.6.2016

13. päivä alkanutta kuukautta Die Krupps julkaisee DVD:nä, Blu-rayna ja kahden CD:n painoksena livealbumin "Im Schatten Der Ringe". Kuukautta myöhemmin julkaistaan jatkoa vuosikymmenten takaiselle "Stahlwerksinfonie"-albumille. Se ilmestyi vuonna 1981, jolla kuullaan lähes puolen tunnin edestä kitarasoundeja, monotonista basson kuritusta, saksofonia, huudahteluja. Tuota ideaa hyödynnetään kuvassa näkyvällä "Stahlwerkrequiem"-albumilla. Yhtye halusi keulahahmonsa Jürgen Englerin mukaan tehdä mahdoton — keksiä pyörä uudelleen ja luoda vanha albumi joiltain osin uudelleen.

Alkuperäinen "Stahlwerksinfonie" nauhoitettiin Inner Space Studiossa. Uusi levy äänitettiin Guru Gurun Mani Neumeierin, Jean Hervén, Zappi Diermaierin sekä Pyrolatorin kanssa, kuten myös yhdysvaltalaisen post rock -muusikko Scott Tellesin kanssa.

"Stalhwerkrequiem"-albumin kappaleet:

 • A-puoli:
  1. Stahlwerkrequiem / Reinhausen
 • B-puoli:
  1. Stahlwerkrequiem / Westfalenhütte

Die Krupps on:

 • Jürgen Engler (laulu, kosketinsoittimet ja kitarat)
 • Ralf Doerper (samplet)
 • Marcel Zuercher (kitarat ja kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä toukokuuta 2016 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.