Gootti.net

Die Krupps: "The Machinists of Joy"

 • Julkaistu maanantaina 07.10.2013
 • Avainsanat:

Musta tausta, jota vasten seisoo mustaan t-paitaan ja housuihin pukeutunut mies. Hänen ympärillään lukee valkoisella Die Krupps ja sen alla "The Machinists of Joy".Julkaistaan 25.10.2013

Pitkän linjan industrialia, rockia ja EBM:ää loihtiva Die Krupps tuo 26. lokakuuta esiin seuraavan studioalbuminsa. "Risikofaktor"-singleä seuraava lätyskä on nimeltään "The Machinists of Joy". Se ilmestyy yhdysvaltalaisen Metropolis Recordsin voimin digitaalissti ja CD:nä. Kiekon voi tilata esimerkiksi Levykauppa Äxästä. Die Kruppsin kolmen vuosikymmenen aikana hankkimat taidot ja luomat levyt ovat levy-yhtiön myyntipuheiden mukaan vaikuttaneet esimerkiksi Nitzer Ebbin, Rammsteinin ja Depeche Modenkin tyyliin.

Die Krupps latasi tammikuussa 2013 YouTubeen singlekappaleeseen "Risikofaktor" kuvatun 3,5 minuutin musiikkivideon. Metropolis Records julkaisee albumin marraskuun 25. päivä, joskin bändi hoitaa levyn Euroopan alueen fanien ulottuville jo kuukautta aikaisemmin. Albumin kappalemäärältään rajoitettu erikoispainos sisältää viiden biisin mittaisen bonus-CD:n. Lisäksi boxset-pakettiin kuuluu armeijatyylin hattu, albumi LP-levynä ja eräitä bonustavaroita.

"The Machinists of Joy" -albumin kappaleet:

 1. Ein Blick zurueck im Zorn
 2. Schmutzfabrik
 3. Risikofaktor
 4. Nazis auf Speed
 5. Robo Sapien
 6. The Machinist of Joy
 7. Essenbeck
 8. Im falschen Land
 9. Part of the Machine
 10. Eiskalter Engel
 11. Nocebo
 12. Im Schatten der Ringe

Die Krupps on:

 • Jürgen Engler (laulu, kitara, syntetisaattorit ja ohjelmointi)
 • Ralf Dörper (syntetisaattorit ja ohjelmointi)
 • Marcel Zürcher (kitara)
 • Rüdiger Esch (basso)
 • Nook (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä lokakuuta 2013 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.