Gootti.net

Diva Destructionin Debra käy laulamassa Das Ich -yhtyeen kappaleen

Diva Destruction Debra käy äänittämässä vokaalit saksalaisen Das Ich (www.dasich.de) -yhtyeen kappaleelle. Kappale on tarkoitus julkaista Das Ich:in tulevalla albumilla. Debra kertoo Diva Destructionin nettisivuilla ajatuksistaan päästessään työskentelemään ihailemansa bändin kanssa: I am very excited and honored that they asked me to do this since I have always loved their albums. This is going to be a lot of fun to sing on their powerful music, and I can’t wait to work with musicians who I’ve always admired.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.