Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

DRP: "Peace Offensive"

 • Julkaistu sunnuntaina 22.03.2015
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva, jossa oikealla ihmishahmo. vAsemmalla puolen mustan ympyrän sisällä kirjaimet DRP ja sen alla "Peace Offensive".Julkaistiin 16.3.2015

Japanilaisen DRP-yhtyeen vuosikausia julkaisemista odottanut "Peace Offensive" -albumi ilmestyi nyt Daft Recordsin ansiosta. Debyyttialbuminsa vuonna 1990 julkaissut DRP purkitti tämän levyn vuoden 1991 puolella, jolloin myös 12-tuumainen "Make Love" valmistui. Luultavasti bändin silloisen levy-yhtiön päätöksestä johtuen albumia ei kuitenkaan julkaistu. "Peace Offensive" päätyi hiljattain Monolithin ja Absolute Body Controlin jäsenen, Eric van Wonterghemin, masteroitavaksi. Daft Records julkaisi albumin 16. maaliskuuta — yli kaksi vuosikymmentä sen nauhoittamisen jälkeen.

DRP aloitti toimintansa 1980-luvun lopulla. "Peace Offensive" -albumin CD-painos on 300 kappaletta.

"Peace Offensive" -albumin kappaleet:

 1. Peace Offensive
 2. Remain
 3. Family
 4. Burn Out
 5. Make Love
 6. Death Adventure
 7. Adrenaline
 8. Dictator
 9. UFO Communication
 10. Bleep Jesus
 11. Make Love (Hyper Ecstasy Mix)
 12. Make Love (Techno Brain Mix)
 13. Make Love (Electronoise Mix)

DRP on:

 • Tomoyuki Murastige
 • Kuniyuki Takahashi

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä maaliskuuta 2015 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.