Gootti.net

Dubcon: "U.F.O. Pon di Gullyside"

 • Julkaistu lauantaina 03.08.2013
 • Avainsanat:

Dubcon: "U.F.O. Pon di Gullyside" -albumin kannessa värikäs piirros lentävästä lautasesta, jonka juuressa johtojen päissä ärjyviä kaiuttimia.Julkaistaan 25.10.2013

Dubcon on tunnettujen elektronisen musiikin tekijöiden yritys luoda jotain uutta dub- ja reggae-musiikin tuottajan kanssa. cEvin Key, joka tunnetaan Skinny Puppystä, loihti yhdessä The Legendary Pink Dotsin entisen jäsenen, Ryan Mooren, kanssa tällaisen galaktisen 12 biisin laajuisen lähetyksen englanniksi esitettyjä biisejä. Se nauhoitettiin Subconcious Studioilla. Kiekko ilmestyy lokakuussa Metropolis Recordsin kautta.

cEvin Key on Skinny Puppyn lisäksi tehnyt musiikkia Downloadin ja PlatEAU:n kanssa. Ryan Moore on The Legendary Pink Dotsin jälkeen jatkanut musiikin parissa, tosin lähinnä tuottamalla sitä.

"U.F.O. Pon di Gullyside" -albumin kappaleet:

 1. Outerspace
 2. Light it up
 3. First Contact
 4. Green Fire
 5. Zion Cluster
 6. Moment in Space
 7. Heliosphere
 8. Project Sign
 9. Dubbrain
 10. Farstar
 11. UFO pon de Gullyside
 12. Gone Orbital

Dubcon on:

 • cEvin Key
 • Ryan Moore

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä elokuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.