Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Ego Likeness: "Breedless"

Ego Likeness -bändin albumin "Breedless" etukannessa vaaleahiuksinen nainen pitää kaksin käsin kiinni punaisesta omenesta. Naisella musta korsetti, jonka sivut ovat punaista kiiltävää kangasta. Naisella tatuointeja käsissään. Hänellä mustat siKuva: Kyle Cassidy

Yhdysvaltojen Baltimoressa perustettu Ego Likeness (www.egolikeness.com) laittoi ennakkotilattavaksi levy-yhtiönsä Metropolis Recordsin kautta uuden studiolevyn, albuminsa "Breedless". Huhtikuun 13. päivä Yhdysvalloissa ilmestyvä kiekko on Donna Lynchin ja Steven Archerin tähänastisen uran huipentuma synkän elektronisen musiikin saralla. Euroopassa albumi ilmestyy 15.4.2010. Kohta 11 vuoden ajan toiminut Ego Likeness on tasoittanut tulevan studiorykäisynsä tietä puklaamalla maailmalle tasaisin väliajoin useita EP-levyjä ja hiljattain myös singlen "The Lowest Place on Earth". Bändin julkaisemia tuotteita voi tilata suoraan yhtyeen nettisivujen välityksellä. Kaksikon MySpace-sivujen välityksellä voi puolestaan tutustua yhtyeen aikaisempiin äänitteisiin ja tämänhetkisiin keikkasuunnitelmiin.

Yhtyeen uusi albumi on ajoitettu julkaistavaksi Euroopassa 15. huhtikuuta saksalaisen Dependent Recordsin kautta. Saksalainen levy-yhtiö on erikoistunut julkaisemaan goottibändien tuotantoa.

"Breedless"-albumin kappaleet:

 1. Sirens And Satellites
 2. Breedless
 3. Inferno
 4. Now Until Forever
 5. The Devils In The Chemicals
 6. Song For Samael
 7. South
 8. The Lowest Place On Earth
 9. Everything Is Poison
 10. Seance
 11. The Queen Of All Things Taken
 12. Thirty Year War

Ego Likeness on:

 • Donna Lynch (laulu, sanoitukset, piano ja syntetisaattorit)
 • Steven Archer (kitara, laulu, syntetisaattorit, rummut ja ohjelmointi)

Ego Likeness -projektin ohessa Steven Archer on luonut elektronista musiikkia Hopeful Machines –nimisen yhtyeen kautta. Sen tuoreinta tuotantoa edustaa Radio Active Musicin kautta saatavilla oleva albumilevy "::Skinless::". Archer on musiikin luomisen lisäksi kirjoittanut kirjoja aikuisille ja lapsille. Niistä uusin on Raw Dog Screaming Pressin kautta kasaan raavittu Red King Black Rook, A Fable. Myös bändin naislaulaja Donna Lynch on julkaissut saman kirjakustantamon kautta novellin Isabel Burning.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä helmikuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 145 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.