Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Ego Likeness: "East"

"East"-EP:n kannessa valokuva rastatukkaisesta miehestä ja vaaleahiuksiesta naisesta. Kuvan vasemmassa alakulmassa on ilmansuunnat ja kompassin merkkejä.Julkaistaan kesäkuussa 2012

Yhdysvaltalainen darkwavea ja teollisuusrokkia tekevä Ego Likeness (www.egolikeness.com) julkaisee kesäkuussa omakustanteisesti tämän "East"-EP-levyn päättämään neliosaisen "Compass"-kiekkosarjan. Mukana on uusien biisien lisäksi lainakappale The Policen biisistä "Tea in the Sahara" sekä liuta remixejä Komor Kommandolta, Terrorfaktilta, Angelspitiltä, Bella Mortelta, ThouShaltNotilta, The Dark Clanilta ja Rick Burnettilta. Oikealla puolen kansikuvan otti Kyle Cassidy. Ego Likeness julkisti edellisen osan tästä EP-sarjasta vuoden 2009 puolella viisi biisiä kattavan "North"-kiekon kappalemäärältään hyvin rajoitettuna painoksena.

Yhtyeen viimeisin varsinainen studioalbumi on "Breedless". Se ilmestyi Metropolis Recordsin tuella vuoden 2010 huhtikuussa levytyssopimuksen ensimmäiseksi hedelmäksi. Uusi EP ilmestyy 300 kopion suuruisena CD-painoksena. Tämän teoksen lisäksi yhtye pyrkii tekemään uusintapainoksen "Dragonfly"-debyyttialbumistaan. Sen julkaisemisessa bändi hakee Kickstarterin yhteisöstä rahallista tukea.

"East"-EP:n kappaleet:

 1. -geist
 2. Persona Non Grata
 3. Tea in the Sahara
 4. The Devil’s in the Chemicals (Sin mix by Angelspit)
 5. Inferno (Hotter Than Hell remix by Komor Kommando)
  6. I’m not Maryanne (Mokmi remix by The Dark Clan)
 6. Severine (Floodland remix by ThouShaltNot)
 7. The Devil’s in the Chemicals (remix by Terrorfakt)
 8. Inferno (Donna the Dead remix by Bella Morte)
 9. Severine (emix by Rick Burnett)

Ego Likeness on:

 • Steven Archer (kitara, ohjelmointi, sanoitukset ja laulu)
 • Donna Lynch (laulu, piano, syntetisaattorit ja musiikki)
 • Mike K. Johnson (rummut)
 • Mindcage Rick (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä toukokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 133 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.