Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Ego Likeness: "West"-EP

Ego Likeness -bändin uuden EP:n, nimeltään "West", kansikuvassa näkyy valokuva miehestä ja naisesta. Molemmat seisovat maassa tummien varjojen edustalla pukeutuneina mustiin vaatteisiin. Kuvan oikeassa alakulmassa näkyy valkoisella värillä koristeKansikuva: Kyle Cassidy

Yhdysvaltalainen goottiyhtye Ego Likeness (www.egolikeness.com) uutisoi viime viikon lopussa aikovansa julkaista joulukuun puolen välin seudulla 300 kappaleen suuruisena painoksena "West"-EP:n. Se sisältää yhteensä viisi viisiä, joista pari on aivan uusia kappaleita. Jokainen painoksen CD on numeroitu käsin. "West" on osa Ego Likenessin kehittämää EP-levyjen sarjaa. Ennen "West"-kiekkoa yhtye julkaisi vuoden 2007 puolella ensimmäisen osan kiekkosarjasta, nimeltään "South". Uusi levy on ennakkotilattavissa suoraan yhtyeeltä noin 10 euron hintaan.

"West"-EP:n kappaleet:

  1. Sirens and Satellites
  2. I Live on What’s Left 2008
  3. Burn Witch Burn, Hypofixx Remix
  4. The Egg of the Mother (nauhoitettu vuonna 2002)
  5. Severine, Sidhe Mix, by Hopeful Machines

Ego Likeness on:

  • Donna Lynch (laulu, piano, syntikat ja sanoitukset)
  • Steven Archer (kitara, laulu, syntikat, ohjelmointi ja rummut)

Yhtye perustettiin USA:n Baltimoressa vuonna 1999 taiteilija Steven Archerin ja kirjailija Donna Lynchin toimesta. Duon musiikki edustaa darkwavea / triphopia. Kaksikko otti yhtyeensä nimeksi Ego Likeness Frank Herbertin kirjoittamasta tieteiskirjallisuuden genreä edustavasta Dune-novellista. Novelli julkaistiin vuonna 1965. Sitä pidetään etenkin Yhdysvalloissa yhtenä tunnetuimmista sci-fi -novelleista.

Ego Likenessin muusikot ovat olleet naimisissa keskenään lokakuusta 1999 lähtien ja asuvat näinäkin päivinä Baltimoressa. Lynchin tuoreimpiin ulkomusiikillisiin meriitteihin kuuluu tummasävyinen novellikrija Isabel Burning, joka julkaistiin kuluvan vuoden kesällä. Aikaisemmin nainen on julkaissut kaksi runokirjaa. Archer julkaisi hiljattain kuvitetun lastenkirjan Luna Maris.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 139 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.