Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher: "Die Hölle muss warten"

 • Julkaistu maanantaina 09.01.2012
 • Avainsanat:

Valokuva Eisbrecherin miehistä nahkasohvalla vaaleanharmaata taustaa vasten.Julkaistaan 3.2.2012

Saksalainen Eisbrecher (www.eis-brecher.com) tulee julkaisemaan alkuvuoden varrella kaksikin uutta levyä. Niistä ensimmäinen on perjantaina 20. tammikuuta ilmestyvä "Verrükt" ja jälkimmäinen helmikuun alussa ilmestyvä studioalbumi "Die Hölle muss warten". Albumilla kuullaan 13 saksankielistä biisiä, joiden muassa on muun muassa industriaalirokkia edustava avausraita "Tanz mit mir", sekä syntikkavetoista tuotantoa esimerkiksi "Rette mich" -biisin muodossa. Vuonna 2002 aktivoitunut Eisbrecher on luonut uutukaisalbumistaan, ainakin Metropolis Recordsin arvioiden mukaan, raskaamman ja ankaramman äänitteen kuin koskaan aikaisemmin. "Die Hölle muss warten" -albumilla kuullaan pahaenteistä laulutyöskentelyä ja kitaravalleja melodisten syntikkaraitojen välissä.

Levyn nimi on suomeksi käännettynä "Helvetti odottakoon". Se on Eisbrecherin ensimmäinen albumijulkaisu suuren Sony Musiciin kuuluvan Columbia Discsin kautta. Yhtye aikoo lähteä kiertueelle toukokuussa ja käy tekemässä muun muassa pääesiintymisen Wave-Gotik-Treffenissä. Keikkakokemuksistaan Eisbrecher pyrkii koostamaan live-DVD:n.

"Die Hölle muss warten" -albumin kappaleet:

 1. Tanz mit mir
 2. Augen unter Null
 3. Die Hölle muss warten
 4. Verrückt (Original Version)
 5. Herz aus Eis
 6. Prototyp
 7. Ein Leben lang unsterblich
 8. Abgrund
 9. In meinem Raum
 10. Keine Liebe
 11. Exzess Express
 12. Rette mich
 13. Atem
 14. Treiben
 15. Verrückt (Combichrist Remix)

Eisbrecher on:

 • Alexx Wesselsky (laulu)
 • Noel Pix (kitara)
 • Jürgen Plangger (kitara)
 • Dominik Palmer (basso)
 • Max "Maximator" Schauer (kosketinsoittimet)
 • Achim Färber (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä tammikuuta 2012 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 112 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.