Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher: "Eiszeit"

  • Julkaistu sunnuntaina 21.02.2010
  • Avainsanat:

Valokuva kahdesta miehestä, joista toinen on taaempana ja kaljupäinen. Etualalla olevalla miehellä hihaton musta paita ja kaulalla turpea myrkkykäärme. Kuvan tausta on tummanharmaa.Kuvassa Alexx & Noel

Seitsemän vuoden ikäinen Eisbrecher (www.eis-brecher.com) nimittää uutta albumiaan nimellä "Eiszeit". Se on seuraaja saksalaisyhtyeen elokuussa 2008 julkaisemalle "Sünde"-albumille. Tämänkin äänilevyn kohdalla Eisbrecher noudattaa samaa kaavaa kuin pari vuotta sitten — "Eiszeit"-levyä edeltää maaliskuun 19. päivä julkaistava singlelevy. Uuden singlen nimi on "Segne Deinen Schmerz". Varsinainen pitkäsoitto riipii tiensä ihmisten ilmoille huhtikuun 16. päiväksi.

Yhtye paljasti tammikuun loppuvaiheilla ensimmäistä kertaa uuden vuoden varrelle tekemiään suunnitelmia. Huhtikuun puolen välin taituttua bändi aikoo julkaista albumin ja siirtyä pian sen jälkeen kiertueelle. Ryhmä on jo suunnitellut Saksan-kiertueen päivämäärät valmiiksi. Sen ohessa Eisbrecher tulee osallistumaan muutamiin kesäajan festivaaleihin.

Eisbrecherin uuden "Eiszeit"-studiotekeleen kansitaidetta eikä sen biisilistaa ole vielä paljastettu. Yhtyeen keulahahmo Alexx yhdessä kitaristi Noelin kanssa paljastivat neljännen studioalbumin luomistöiden käynnistymisestä heinäkuussa 2009. Edellinen Eisbrecherin Neue Deutsche Härte -kastiin kuuluva kiekko, "Sünde" vuodelta 2008, kipusi ilmestymisensä jälkeen Saksan virallisella albumilistalla korkeimmillaan 18. sijalle asti.

Bändin uusimman albumin nimeksi valittu "Eiszeit" on saksaa ja se tarkoittaa suomeksi jääkautta. Tulevan jääkauden varalta bändi ehti julkaista sopivasti Eisbrecher-logolla varustettuja kintaita ja kaulaliinoja, joita myydään suoraan ryhmän nettisivuilla sijaitsevan verkkokaupan välityksellä.

Uuden levyn ilmestymisen jälkeen Eisbrecher soittaa yleisölle 21. huhtikuuta Saksan Baijerissa. Ryhmä on kirjannut keikkoja elokuulle asti. Ajankohtainen keikkakalenteri löytyy Eisbrecherin MySpace-sivuilta.

Eisbrecher on:

  • Alexx (laulu)
  • Noel Pix (kitara ja ohjelmointi)
  • Jürgen Plangger (kitara)
  • Maximator (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
  • Oli Pohl (basso)
  • René (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä helmikuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 135 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.