Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher: "Schock"

 • Julkaistu sunnuntaina 23.11.2014
 • Avainsanat:

Väritykseltään tummanpunainen valokuva jääkarhusta tai muusta karhusta, jonka päällä Eisbrecherin ja "Schock"-albumin nimi.Julkaistaan 23.1.2015

Eisbrecher paljasti jo helmikuussa suunnitelmistaan luoda seuraava studioalbumi. Metropolis Records tuo yhtyeen uutukaisen, "Schock"-nimisen pitkäsoiton, fanien ulottuville 27. tammikuuta, mutta eräissä muissa lähteissä julkaisupäiväksi on povattu tammikuun 23. päivää. Albumin kansitaide paljastettiin kuukausi sitten. Levy-yhtiö Metropolis Recordsin mukaan kannen takaa löytyy 14 saksaksi esitettyä kappaletta. Niissä Alexander "Alexx" Wesselskyn uniikki lauluääni yhdistyy raskaisiin industrial-kitarasoundeihin ja electroon.

Maaliskuussa bändiltä ilmestyi vain yhdysvaltalaiselle fanikunnalle suunnattu erikoisalbumi "10 Jahre Kalt". Eisbrecher julkisti sitä ennen singlekeikon "10 Jahre Eisbrecher".

"Schock"-albumin kappaleet:

 1. Volle Kraft Voraus
 2. 1000 Narben
 3. Schock
 4. Zwischen uns
 5. Rot wie die Liebe
 6. Himmel, Arsch und Zwirn
 7. Schlachtbank
 8. Driezehn
 9. Unsschuldsengel
 10. Nachtfieber
 11. Noch zu retten
 12. Fehler machen Leute
 13. Der Flieger
 14. So oder so

Eisbrecher on:

 • Alexx Wesselsky (laulu)
 • Noel Pix (kitara)
 • Jürgen Plangger (kitara)
 • Max "Maximator" Schauer (kosketinsoittimet)
 • Rupert Keplinger (basso)
 • Achim Färber (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä marraskuuta 2014 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.