Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecher: "Sturmfahrt"

 • Julkaistu torstaina 06.07.2017
 • Avainsanat:

Kuvassa maalaus tai piirros sukellusveneen tornista ja siihen nostetusta merirosvolipusta.Julkaistaan 25.7.2017

"Sturmfahrt" on saksalaisen Neue Deutsche Härte -yhtye Eisbrecherin seitsemäs albumi ja se julkaistaan elokuussa. Sen ensimmäinen single on 23.6. ilmestynyt "Was Ist Hier Los?" -biisi. Singleen on tullut arvosteluja nettikauppa Amazonin saksankieliseen versioon. Erään arvostelun mukaan Eisbrecherille ominainen soundi on tallella ainakin singlebiisissä.

Yhtye lähtee syksyllä suurelle kiertueelle kotimaahansa ja vähän muuallekin. Kuukauden pituisen "Sturmfahrt"-kiertueen tukibändinä kulkee dark rock -bändi Unzucht.

"Sturmfahrt"-albumin kappaleet:

 1. Was ist hier los?
 2. Besser
 3. Sturmfahrt
 4. Das Boot
 5. Automat
 6. Eisbär
 7. Der Wahnsinn
 8. Herz auf
 9. Krieger
 10. Das Gesetz
 11. Wo geht der Teufel hin
 12. Wir sind "Rock’n Roll"
 13. D-Zug
 14. Das Leben wartet nicht

Eisbrecher on:

 • Alexx Wesselsky (laulu)
 • Noel Pix (kitara, ohjelmointi ja tuottaminen)
 • Jürgen Plangger (kitara)
 • Max "Maximator" Schauer (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
 • Rupert Keplinger (basso)
 • Achim Färber (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä heinäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 85 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.