Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Eisbrecherin tuplasinkku "Leider/Vergissmeinnicht"

 • Julkaistu tiistaina 12.09.2006
 • Avainsanat:

Eisbrecher (www.eis-brecher.com) julkaisi Pohjois-Amerikassa tuplasinkkunsa "Leider/Vergissmeinnicht". Eisbrecher on saksalainen. Bändi sekoittaa musiikissaan metallia ja industrialia, joten musiikkityyli vetoaa varmasti Rammsteinin ja Oomph!-yhtyeen faneihin.

Bändin tuplasinkku on erittäin rajoitettu versio, joka on tosiaankin saatavilla vain Pohjois-Amerikassa. Tuplasinkun muodostaa Eisbrecherin vuonna 2006 julkaisemat kaksi single-CD:tä.

Eisbrecherin uusi studioalbumi, nimeltään "AntiKorper", on tarkoitus julkaista lokakuun 24. päivä kuluvaa vuotta.

"Leider/Vergissmeinnicht"-tuplasinkun kappalelista:

 1. Leider (Radio Cut)
 2. Vergissmeinnicht (Radio Mix)
 3. Leider (Retrosic Remix)
 4. Wie Tief?
 5. Vergissmeinnicht (Vergissmeinmix Mix)
 6. Leider (Noel Pix Klingenklang Mix)
 7. Vergissmeinnicht (Phase III Mix)
 8. Bonus Multimedia: Willkommen im Nichts
 9. Bonus Multimedia: Schwarze Witwe (making of)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 101 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.