Gootti.net

"Electrostorm Vol. 7" tulee toukokuussa

Verenpunaista taustaa vasten musta verkkokuvio ja sen keskellä mustan kuution sisällä punainen salama.Julkaistaan 13.5.2016

Suositun "Electrostorm"-levysarjan seuraava osa ilmestyy jälleen toukokuussa. Sarjaa on vuosien aikana täydennetty aina kulloisenkin vuoden toukokuun puoleen väliin mennessä. Sarjan seitsemännellä osalla kuullaan electro-skenen tunnettujen nimien lisäksi musiikkia lupaavilta tulokkailta. Joukossa on runsaasti aikaisemmin julkaisematonta materiaalia ja harvinaisia remixejä. Levyllä kuullaan 17 kappaletta. Mukana on Blutengeliä, Hocicoa, Solar Fakea, Suicide Commandoa ja muita.

Soittolistan avaava Palast on berliiniläinen kasarivaikutteista syntikkapoppia loihtiva yhtye. Biisiluettelon viimeisenä nimenä on The Sexorcist, joka sekin on saksalainen bändi. The Sexorcist tekee EBM:ää.

"Electrostorm Vol. 7" -kokoelman kappaleet:

 1. Palast: Just Friends
 2. Solar Fake: Under Control
 3. Blutengel: Soul Of Ice
 4. Ashbury Heights: Glow
 5. Dear Strange: The Unicorn (Antoni Maiovvi’s Giallo Disco Mix Edit)
 6. Massive Ego: Drag Me In, Drag Me Under
 7. Thirteen Skulls: Contagious
 8. Angels & Agony: Shine
 9. Chrom: The Start Of Something New
 10. Accessory: Too Many Nights (Electro mix)
 11. Suicide Commando: The Pain That You Like
 12. The Juggernauts: Plastic World
 13. Hocico: Heart Attack
 14. Dive: Obsession (featuring Kirlian Camera)
 15. Rummelsnuff & Asbach: Der Oger
 16. Sleepless In Pyongyang: Starlight Desperation
 17. The Sexorcist: Vegan

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä huhtikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.