Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

"Electrostorm Vol. 5" -kokoelma

Harmaa tausta, jota vasten suuri musta neliö, jonka keskellä punainen salama tai nuoli. Kuvan yläosassa "Electrostorm Vol. 5" -kokoelman nimi.Julkaistaan 2.5.2014

Tämän kokoelma-albumisarjan viidennellä osalla kuullaan musiikkia eri puolilta maailmaa. Kansainvälisen electro-skenen laatukappaleita kuullaan 17 biisin verran. Niiden joukossa on lukuisia entuudestaan tuntemattomia raitoja ja eräitä harvinaisia remixejä. Tunnettujen nimien, kuten Combichristin, Hocicon, Suicide Commandon ja Clientin lisäksi soittolistalla esiintyy legendaariseen asemaan nousseet The Klinik, Die Form ja Signal Aout 42. Mukana on myös nousevia tähtiä, kuten venäläinen Too Dead To Die.

"Electrostorm Vol. 5" julkaistaan toukokuun alussa saksalaisen Out of Line Musicin kautta. Levysarjan neljäs ilmestyminen koettiin edellisen vuoden toukokuussa.

"Electrostorm Vol. 5" -kokoelman kappaleet:

 1. Ashbury Heights: Starlight
 2. Solitary Experiments: Epiphany
 3. Client: You Can Dance (CHROM Remix)
 4. Melotron: Du Bist es Nicht Wert
 5. Blutengel: Krieger
 6. Too Dead to Die: Another Sin
 7. Combichrist: We Rule the World Motherfuckers
 8. Rabia Sorda: Hotel Suicide
 9. Die Form: Mecanomania
 10. Signal Aout 42: Race of the Human Race
 11. Accessory: Squeeze My Heart
 12. Hocico: Thy Kingdom Come
 13. Agonoize: Open the Gate (A.(D).N Remix)
 14. Suicide Commando: Body Machine Body (Demo)
 15. The Klinik: In Your Room
 16. Lescure 13: Secrets
 17. Rummelsnuff: Salutare (Pankow XII-G-XXII FM Remix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä huhtikuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.