Gootti.net

Elis: Der letzte Tag (video)

  • Julkaistu sunnuntaina 24.09.2006
  • Avainsanat:

Elis (www.elis.li) julkaisi vuonna 2004 Napalm Recordsin kautta albumin "Dark Clouds In A Perfect Sky", jolla " Der letzte Tag" ensimmäisen kerran kuultiin. Kappaleesta tehtiin myös musiikkivideo, jonka voi katsoa alapuolelta.

Bändin edellinen laulaja Sadine Dünser menehtyi aivoverenvuotoon — nyt Elis on ryhtynyt etsimään uutta laulajaa. Laulajalla tulisi olla monipuolinen ja dynaaminen ääni, laulajalta toivotaan myös kykyä ääntää hyvin englantia ja saksaa. Elis-yhtyeen laulajalla tulee olla luonnollisesti myös karismaa, itseluottamusta ja kykyä esiintyä lavalla… Laulajan urasta bändin parissa kiinnostuneita kehotetaan lähettämään kuvallinen hakemus bändin nettisivuilla ilmoitettuun postiosoitteeseen.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.