Gootti.net

Elis julkaisee albumin kunnioittaakseen Dünserin muistoa

  • Julkaistu keskiviikkona 02.08.2006
  • Avainsanat:

Liechtensteinilaisen goottibändi Elisin nettisivuilla, osoitteessa www.elis.fi, tiedotetaan bändin aikovan julkaista uuden albumin kunnioittaakseen Sabine Dünserin muistoa. Uuden albumin nimeksi on annettu "Griefshire".

Dünser oli bändin keulahahmo, kunnes hän menehtyi heinäkuun alussa aivoverenvuotoon. Dünser syntyi kesäkuussa 1977, hän liittyi Elis-yhtyeeseen vuonna 2001, joka vielä siihen aikaan toimi nimellä Erben Der Schopfung.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.