Gootti.net

Elis: uusi laulaja on Sandra Schleret

  • Julkaistu torstaina 28.12.2006

Elis-bändin promokuva, jossa on mukana myös hiljattain aivoverenvuotoon menehtynyt Sabine Dünser.Elis (www.elis.li julkaisi aiemmin tänään nettisivuillaan tiedotteen, jossa se paljasti bändin uuden laulajan nimen. Bändin edellinen laulajahan menehtyi aivoverenvuotoon. Uudeksi laulajaksi on valittu Sandra Schleret (kuva). Schleret on kotoisin Itävallasta ja hänellä on kokemusta laulamisesta mm. sellaisissa bändeissä kuin Dreams Of Sanity ja Siegfried. Nainen on vieraillut myös Samael-bändin julkaisuilla.

Bändi kertoo Sandra Schleretin tehneen vaikutuksen äänellään ja persoonallisuudellaan. Elis uskoo hänen sopivan bändiin täydellisesti. Uusi laulaja ilmoittaa musiikkimaukseen: Dream Theater, Symphony X, Masterplan, Nightwish, Beautiful Sin, Pnk Cream 69, Evergrey, Queensrÿche, Elis ja Ozzy Osbourne.

Elis-poppoon tuorein julkaisu on "Griefshire", joka julkaistiin Euroopassa 24. marraskuuta Napalm Recordsin kautta. Kiekko saavuttaa USA:n tammikuun 16. päivä. Kiekko on jatkoa bändin v. 2004 julkaisemalle "Dark Clouds in a Perfect Sky" -kiekolle.

Elis on:

  • Sandra Schleret (laulu)
  • Christian "Chris" Gruber (kitarat)
  • Pete Streit (kitarat)
  • Tom Saxer (basso ja taustalaulu)
  • Maximilian "Max" Naescher (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä tammikuuta 2007 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.