Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Encephalon: "Psychogenesis"

 • Julkaistu torstaina 19.03.2015
 • Avainsanat:

Piirros hämärän seassa riehuvista ihmishahmoista. Kuvan yläosassa valkoisella värillä Encephalon-logo.Julkaistaan 24.4.2015

Dependent Recordsin tuella julkaistava "Psychogenesis" on kanadalaisen syntikkasoundeja ja industrialia soittavan Encephalon-yhtyeen uusi albumi. Matt Giffordin, Sam Mainerin ja Alis Kellerin muodostama Encephalon toi debyyttialbuminsa, levyn "The Transhuman Condition", kauppoihin nelisen vuotta sitten. Esikoisalbuminkin julkaisi Dependent Records. Albumista julkaistaan 250 kappaleen suuruinen erikoispainos, jonka mukana tulee bonuslevyllinen bonusbiisejä ja postikortteja.

Bändi on vuonna 2011 julkaistun esikoisplattansa jälkeen esiintynyt eri puolilla kotimaataan Kanadaa, kuten myös Yhdysvalloissa. "Psychogenesis"-levyn tekeminen vei kolme vuotta aikaa. Lopputulos on synkempi ja lohduttomampi kuin jokseenkin optimistisella tavalla soiva "The Transhuman Condition".

"Psychogenesis"-albumin kappaleet:

 1. Psychogenesis Zero
 2. Desertropolis
 3. Illuminate
 4. Outbreaker
 5. Starscorch
 6. Genomica
 7. Only Biological
 8. The Ultimate Breed
 9. Malkuth
 10. Ecophagy (Nephilim pt 1)
 11. The Descent (Nephilim pt 2)
 12. Atom & Eve

"Infinity"-bonuslevyn kappaleet:

 1. Illuminate (Lost in Simulation)
 2. Outbreaker (Altered States)
 3. Desertropolis (Morlock Mix)
 4. Illuminate (Into the Dark by Volt 9000)
 5. Outbreaker (Onwards Oblivion)
 6. Desertropolis (Sunburnt by Wychdoktor)
 7. Psychogenesis Infinity

Encephalon on:

 • Matt
 • 5am
 • Alis

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä maaliskuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 93 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.