Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

ESA: "Flowers Were Real"

  • Julkaistu perjantaina 18.12.2015
  • Avainsanat:

Valokuva maassa jalkojen juuressa lojuvista kuihtuvista ruusuista.Julkaistiin 15.12.2015

Rytmien, industrialin ja noisen parissa toimivalta Electronic Substance Abuselta, eli lyhyemmin ESA:lta, ilmestyi tiistain puolella EP-levy "Flowers Were Real". Sillä kuullaan kolme versiota levyn nimikkokappaleesta ja remixit kahdesta muusta raidasta. Kuvassa näkyvä levy julkaistiin digitaalisessa muodossa levy-yhtiö WTII Recordsin toimesta ja sen voi tilata esimerkiksi levymerkin Bandcamp-sivuilta.

WTII Recordsilta on viime aikoina valmistunut ESA:n EP:n lisäksi musiikkia esimerkiksi Stars Crusadersilta, Comasoftilta, AlterRedilta ja Autoclav1.1:ltä.

"Flowers Were Real" -EP:n kappaleet:

  1. Flowers Were Real
  2. Flowers Were Real (Faint Smell of Truth Remix)
  3. Be Still and I Shall Tell You Why (Ext Club Mix)
  4. Master, No Servant (Manufactura Remix)
  5. Flowers Were Real (Flowers Wilt Over Tears Split Remix)

Electronic Substance Abuse on:

  • Jamie Blacker

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä joulukuuta 2015 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 69 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.