Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

ESA: "The Immaculate Manipulation"

 • Julkaistu maanantaina 28.12.2009
 • Avainsanat:

ESAn albumin "The Immaculate Manipulation" etukannessa verenpunainen ja röpelöisellä tekstuurilla värjätty kansi, jonka laidoila koristeellisia valkoisia reunaviivoja ja kuvioita. Kuvan keskellä vitivalkoisella värillä ESA-yhtyeen nimi ja alaosassJulkaistaan 15.1.2010

Brittibändi ESA (www.electronicsubstanceabuse.com) aikoo julkaista ensi kuukauden 15. päivä tämän remixalbumin "The Immaculate Manipulation". Levymerkki Tympatik Audion kautta julkaistava kiekko sisältää tusinan verran kappaleita Manufacturalta, C-Drone-Defektiltä, Marching Dynamicsiltä, Stendeckiltä, Light Out Asialta ja muilta. Lisäksi albumin ostaneet tahot tulevat saamaan mahdollisuuden ladata bonusmateriaalia digitaalisessa muodossa. Bonusmateriaalinakin on luvassa remixejä Lucidstaticin, Ah Cama-Sotzin, Keef Bakerin, Psytekin sekä Autoclav 1.1:n tulkitsemina. Syksystä asti koostetun kiekon etukannessa komeilee Justin Brinkin toteuttama. Sama mies myös masteroi kiekon kappaleet. Yhden miehen musiikkiprojektiin voi tutustua ESAn MySpace-sivuilla.

ESAn uuden remixalbumin "The Immaculate Manipulation" julkaisee Yhdysvaltojen Chicagosta käsin toimiva Tympatik Audio. Äänitteen avausraitana kuultava biisi on täysin uutta ESA-tuotantoa. Albumin kansitaiteen toteuttanut Justin Brink vaikuttaa powernoise industrialia kilkattavan Pneumatic Detachin riveissä.

"The Immaculate Manipulation" -albumin kappaleet:

 1. I Am The Filth (by ESA)
 2. The Devil Worships Me (Manipulated by Psilopsyb)
 3. The Sea & The Silence PT 1 (Manipulated by Mood Deluxe)
 4. The Drawbacks Of Sleeping In Silence (Intoner vs. ESA)
 5. It’s Hard To Sleep In Hell (Manipulated by Manufactura)
 6. Your Anger Is A Gift (Manipulated by C-Drone-Defect)
 7. It’s Hard To Sleep In Hell (Manipulated by Exotic)
 8. It’s Hard To Sleep In Hell (Manipulated by The Synthetic Dream Foundation)
 9. Tasting Nails (Manipulated by Marching Dynamics)
 10. The Sea & The Silence PT2 (Manipulated by Stendeck)
 11. Your Anger Is A Gift (Manipulated by Access To Arasaka)
 12. Randomly Selected Drawbacks Of The Human Condition PT2 (Manipulated by Monsieur L’Antechrist)
 13. Randomly Selected Drawbacks Of The Human Condition PT2 (Manipulated by Lights Out Asia)

ESA on:

 • Jamie Blacker

ESA on Jamie Blackerin vuoden 2002 alussa perustama musiikkiprojekti. Blacker oli ennen uusinta projektiaan toiminut vuosikausien ajan useissa mustaa metallia ja kuolonmetallia räiskivissä yhtyeissä, joiden mukana mies oli myös kiertänyt ahkerasti kotimaataan. ESAn hän perusti haluttuaan lähteä kokeilemaan synkän elektronisen musiikin tyylejä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä joulukuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 215 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.