Gootti.net

Essence Of Mind: "Escape"

Harmaasävyinen valokuva kolmesta ihmisestä, jotka seisovat vaaleata taustaa vasten. Kuvan oikeassa yläkulmassa lukee mustalla värillä Essence of Mind ja alaoikealla valkoisella Escape EP.Julkaistaan 21.6.2013

Norjalainen electro rockia soittava Essence Of Mind laittoi eilen koko julkaisukataloginsa saataville levy-yhtiö Alfa Matrixin BandCamp-profiilisivulle. Samalla bändi tiedotti kaikkien "Escape"-EP:n tai -singlen ennakkoon tilaavien henkilöiden saavan ladata ilmaiseksi yhden levyn sisältämistä kappaleista — välittömästi. EP-levy ilmestyy ensi perjantaina. Levy sisältää neljä biisiä, jotka ovat kukin erilaisia versioita "Escape"-kappaleesta. Aikaisemmin kesäkuussa Essence of Mind sai valmiiksi samannimisen musiikkivideon. Se julkaistaneen lähitulevaisuudessa.

Bändi tasoittaa "Escape"-kiekollaan odotetun uuden albuminsa tietä. Äänitteellä kuullaan electro-artisti Henrik Bäcströmiltä yksi vauhdikas remix. Mukana on myös biisitulkinta Junksistalta.

"Escape"-singlen kappaleet:

  1. Escape (single edit)
  2. Escape (club remix)
  3. Escape (Henrik Bäckström remix)
  4. Escape (Junksista remix)

Essence Of Mind on:

  • Erlend (laulu, sanoitukset, kosketinsoittimet, kitarat ja tuottaminen)
  • Christian (kitarat)
  • Hasse (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä kesäkuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.