Gootti.net

"Extreme Storfrequenz Volume 6" -kokoelma

"Extreme Storfrequenz Volume 6" -kokoelman etukannessa punatukkainen nainen mustat aurinkolasit silmillä keikistelemässä.Julkaistaan 29.3.2011

Tämä kokoelmalevy julkaistaan maaliskuun lopulla UpScenen kautta. "Extreme Storfrequenz Volume 6" sisältää yhteensä 16 biisiä, joista peräti 11 ovat sellaisia raitoja, joita ei kuulla muilla kokoelmilla. Tämä levysarja on erikoistunut tanssittavan, vauhdikkaamman elektronisen musiikin esittelemiseen. Niinpä kiekolla kuullaankin tuotantoa useilta industrial raven, hellectron, cyberpunkin ja dark technon edustajilta. DJane Charon Darkin ja Gothic Magazinen Martin Sprisslerin toimittama "Extreme Storfrequenz Volume 6" sisältää biisin Somanilta, Covenantilta, Reaxion Guerrillalta ja useilta muilta samanhenkisiltä ryhmittymiltä. Levysarjan edellinen osa ilmestyi viime vuoden joulukuussa.

"Extreme Storfrequenz Volume 6" -kokoelman kappaleet:

 1. Soman: NoiStyle
 2. Unshinn: Fuck You
 3. Phosgore: 20 Ways to Kill Someone
 4. Reaxion Guerrilla: Cyberkills
 5. Demencia 69: Psychological Terror (destructed by Detuned Destruction)
 6. Covenant: Dynamo Clock
 7. Genetic Disorder: MetaGenesis
 8. Resistent Project: MP5
 9. Schlauch 2 Elf: Glutwind (Angriffstrupp 1)
 10. Catastrophe (Noise): Broken Machine
 11. Kopfer Kat: Frankenstein Stomp
 12. Vault 113: Leichenfeier (Prestige Mix)
 13. Iszoloscope: In the Face of Descent
 14. Sonic Violence Experience: The New Beginning
 15. Doomer: War Mongers
 16. Mono Amine: If You Are not Runnin… (Deeptripping Mix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä maaliskuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.