Gootti.net

"Extreme Traumfänger Vol. 8" -kokoelma

"Extreme Traunfanger Vol. 8" -kokoelman etukannessa goottinainen, jolla musta avoin puku ja tulenpunaiset hiukset, suljetut silmät. Naisen oikealla puolen lukee kokoelman nimi valkoisella ja punaisella värillä. Kuvan alaosassa paljon pientä pränttiäJulkaistaan 17.4.2009

Jälleen uusi goottimusiikin kokoelmalevy. Tällä kertaa julkaistava "Extreme Traumfänger" on jo kahdeksas osa tälle levysarjalle. Tarjolla on romanttisimpia biisejä, joita on valmistettu viimeisimpien kuukausien aikana. Kokoelmalevy julkaistaan tällä kertaa vain yhden CD-levyn versiona. Sen soittolistalla kuullaan kappale mm. Stoalta, Fading Coloursilta, Feeding Fingersiltä, Atomic Neonilta, The Beauty of Geminalta ja The Cyberchrist Projectilta. "Extreme Traumfänger Vol. 8" julkaistaan huhtikuun 17. päivä. Edellinen goottikokoelman sarja julkaistiin viime vuoden marraskuussa.

"Extreme Traumfänger Vol. 8" -kokoelman kappaleet:

 1. Nadia Sohaei: "Strong" (albumiversio)
 2. Fading Colours: "Feel"
 3. Lost Area: "Man Machine"
 4. The Cyberchrist Project: "Wrapped Up In You" (Ave Maria -mix)
 5. Illusion of Light: "Warum?"
 6. Rebentisch: "Angst"
 7. Black Heaven: "Von Hier zu den Sternen"
 8. Phase III: "Im Nebel"
 9. Elane: "Elfennacht"
 10. Escape With Romeo: "It’s Loneliness"
 11. Feeding Fingers: "Neverlight"
 12. Atomic Neon: "Cold Room"
 13. Sapphire Solace: "Completely"
 14. The Beauty of Gemina: "Tell Me Why"
 15. Janosch Moldau: "Not With the Son"
 16. Anna LaBoga: "Memories to Jens M."
 17. Stoa: "Hanuz Nist"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä maaliskuuta 2009 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.