Gootti.net

Fields Of The Nephilim julkaisee DVD:n

Jo 25 vuoden ajan toiminut goottiyhtye Fields Of The Nephilim (www.fields-of-the-nephilim.com) aikoo julkaista keulahahmonsa Carl McCoyn ilmoituksen mukaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen uuden DVD-levyn. Tällä hetkellä DVD "Ceromonies: Ad Mortem and Ad Vitam" on tuotantohommien loppusuoralla. Äänite aiotaan julkaista ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Levy sisältää runsaasti live-esiintymisistä tallennettuja hetkiä, mutta pääosin se paneutuu Lontoon Shepherd’s Bushissa kahtena iltana soitettuihin keikkoihin. Fields Of The Nephilim esiintyi lontoolaisen klubin tiloissa 12. ja 13. heinäkuuta 2009. DVD-kiekolla nähdään myös runsaasti paljon materiaalia viime vuoden keikoilta.

Fields Of The Nephilim ei ole vielä tähän hetkeen mennessä paljastanut tulevan "Ceromonies: Ad Mortem and Ad Vitem" yksityiskohtia. Yhtyeen joukot valmistelevat DVD:n ohessa myös aivan uutta pitkäsoittoa, jonka ryhmä halaua julkaista jossain vaiheessa ensi vuotta. Albumin ilmestymisen jälkeen bändi tulee jälleen lähtemään kiertelemään keikkalavoja. Tämän vuoden viimeinen Fields Of The Nephilim -ryhmän keikka nähtiin Iso-Britannian maaperällä järjestettävässä Hellfire-tapahtumassa. Tapahtumaa vietettiin Birminghamissa marraskuun alussa. Samassa kolmen päivän pituisessa tapahtumassa musisoivat myös Katatonian ja My Dying Briden joukot. Goottibändi oli Hellfire-festivaalin "synkiöpäivän" pääesiintyjä. Fields Of The Nephilim nähtiin kesällä myös Saksan Kölnissä järjestetyn Amphi-festivaalin pääesiintyjänä 18.7.

Bändi on julkaissut DVD-julkaisuaan varten oman nettisivuston osoitteessa www.ceromonies.net. Sivustolla on mahdollista tutustua DVD:hen parin minuutin pituisen videotrailerin avulla.

Yhtyeen levytysuran uusin albumi on vuonna 2005 julkaistu "Mourning Sun". Se on bändin järjestyksessä neljäs virallinen albumilevy. Seitsemän kappaletta sisältävä pitkäsoitto on seuraaja ryhmän vuonna 2002 julkaisemalle "Fallen"-kiekolle. Bändin musiikkiin voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

Fields Of The Nephilim on:

  • Carl McCoy (laulu) *_Gavin King_
  • Lee Newell
  • Tom Edwards
  • Snake

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä marraskuuta 2009 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Fields Of The Nephilim julkaisee DVD:n. on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

ville 28. päivä marraskuuta 2009

Kuka helvetti nämä uutiset kirjoittaa?

Niin kömpelöä ja virheellistä suomea että suorastaan hävettää kirjoittajan ja kirjoituksen julkaisseen portaalin puolesta.

Petri 21. päivä joulukuuta 2009

Minä kirjoitan. Sinäkin voit jos haluat jotain hyödyllistä tehdä vain jauhamisen sijaan. Tuossa yläpuolella on se pieni boksi, josta käsin voi viskata korjausehdotuksia tähän julkaisuun. Samanlainen laatikko löytyy muidenkin kirjoitusten sivuilta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.