Gootti.net

Fields of the Nephilim Tuskaan

Tuska Open Air Metal Festival tiedottaa saaneensa esiintyjäohjelman valmiiksi. Tuoreimpiin kiinnityksiin kuuluu Diablon ja Morbid Angelin lisäksi englantilainen goottirock-yhtye Fields of the Nephilim (www.fields-of-the-nephilim.com).

Helsingin Kaisaniemessä 27.–29.6. pidettävän Tuska-festivaalin ohjelma on valmis. Järjestyksessään jo yhdestoista pitkätukkien kesäleiri esittelee leveän kattauksen reipasta ja raskasta kesämusiikkia. Uusia ulkomaisia kiinnityksiä tämän vuoden ohjelmaan ovat floridalainen death metal -klassikko Morbid Angel sekä Britannian gootit Fields of the Nephilim. Kotimaista tarjontaa parantavat piakkoin uuden albumin julkaiseva Diablo, vahvaa nousua tekevä kuolemarässiremmi The Scourger, itäblokkihengessä hidasteleva KYPCK, jyrkkääkin jyrkempi Sotajumal sekä tulevaisuuden toivot Tracedawn ja maamme albumilistoillakin vakuuttanut Shade Empire.

Päiväkohtaiset esiintyjälistat löytyvät osoitteesta www.tuska-festival.fi. Perjantain pääesiintyjiä ovat Carcass ja norjalainen sinfonista black metallia hönkivä Dimmu Borgir, lauantain _Morbid Angel ja sunnuntain Slayer. Tarkat aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Tuskan liput ovat myynnissä Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Liput liikkuvat erittäin liukkaasti, joten pidä kiirettä mikäli mielit paikalle. Yhden päivän liput maksavat 42 € ja kolmen päivän liput 85 euroa.

Myös Nightwish-konserttiin torstaina 26. kesäkuuta on vielä lippuja jäljellä. Nightwishia lämmittelevät Amorphos ja Epica. Liput 44 €. Juhlat on ikärajattomia.

Fields of the Nephilim käy Tuskaa ennen esiintymässä päätähtenä Wave-Gotik-Treffenissä, jota vietetään Saksassa Leipzigin kaupungissa. Bändi esiintyy 11. toukokuuta päälavalla.

Edellisen kerran bändi kävi täällä Suomessa viime vuoden joulukuussa 30. päivä, jolloin se esiintyi helsinkiläisen Finnish Helldone -festivaalin lavalla. Tapahtuma on HIM-yhtyeen järjestämä. Bändin vokalisti Ville Valo on tunnustautunut suureksi Fields of the Nephilimin ja eritoten Carl McCoyn faniksi.

Fields of the Nephilim on:

  • Carl McCoy
  • John "Capachino" Carter
  • Tom Edwards
  • Gav King
  • Lee Newell

Keskustelua tämän vuoden Tuska-tapahtumasta löytyy Gootti.net-sivuston foorumilta viestiketjusta Tuska 27.–29.6.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.