Gootti.net

Flowing Tears paljasti julkaisun yksityiskohtia

Flowing Tears -nimisen goottimetallibändin jäsenet seisovat ruostunutta metallista seinää vasten. Kuvassa kolme miestä ja yksi nainen, jolla pitkät kirkkaanpunaiset hiukset ja kaulassa musta risti. Miehillä mustat hiukset, mustat vaatteet.Kuva: Katja Kuhl

Naisvetoinen Flowing Tears (www.flowingtears.de) uutisoi tulevan live-CD:n yksityiskohdista. "Invanity — Live in Berlin" -niminen albumi julkastaan lokakuun 29. päivä ja se sisältää yhdeksän kappaletta. Kaksi niistä on cover-versioita, joista toisessa käy vierailevana laulajana Tiamat-yhtyeen Johan Edlund. Livealbumi julakistaan digipak-painoksena. Sen mukana tulee muhkea kuvitettu booklet-läpyskä, jossa on myös bändin kirjoittamia sivumerkintöjä.

"Invanity — Live in Berlin" julkaistaan nuoren Ascendance Recordsin kautta, joka on Lee Barretin uusi yritys. Barret on yksi Candlelight Records -levymerkin perustajista. Mies on samalla myös entinen Extreme Noise Terrorin jäsen ja vaikuttaa nykyisin To-Mera -nimisessä yhtyeessä. Toinen AR:in luojista on Sam Grant, joka on mm. kirjailija ja promoottori sekä Sonic Cathedralin haastattelija.

Katso livealbumin kansikuvaa täällä.

"Invanity — Live in Berlin" -albumin kappaleet:

 1. Swallow
 2. Undying
 3. Portsall (Departure Song)
 4. Lovesong For A Dead Child
 5. The Marching Sane
 6. Merlin
 7. Pitch Black Water
 8. Dead Skin Mask (Slayer-cover)
 9. The Weeping Song (Nick Cave -cover) *

Tähdellä (*) merkityssä kappaleessa vierailevana laulajana Tiamatin Johan Edlund.

Goottimetallia takova Flowing Tears esiintyy lokakuussa Metal Female Voices Fest -tapahtumassa. Se on jo järjestyksessä viides Belgian Wiezessä järjestettävä musiikkitapahtuma. Tämän vuoden esiintyjäkaartiin kuuluu mm. Autumn, Battlelore, Delain, Distorted, Draconian, Elis, Epica, Imperia, Interria, Leaves’ Eyes, Seraphim, Sirenia sekä Valkyre.

Bändin tuorein albumi on vuoden 2004 maaliskuussa täällä Vanhan mantereen alueella Century Media Recordsin kautta ihmisten ilmoille syösty "Razorbliss". Kiekko toimii seuraajana yhtyeen vuonna 2002 julkaisemalle "Serpentine"-opukselle. Uusi albumi äänitettiin saksalaisen Woodhouse Studioiden tiloissa yhdessä tuottaja Waldemar Sorychtan kanssa. Kiekko on samalla ensimmäinen jossa kuullaan laulajatar Helen Vogtin musisointia. Vogt korvasi bändin remmistä muutama vuosi sitten eronneen Stefanie Duchênen.

Flowing Tears on:

 • Helen Vogt (laulu)
 • Benjamin Buss (kitarat ja ohjelmointi)
 • Frederic Lesny (basso)
 • Stefen Gemballa (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.