Gootti.net

Fractured: "Beneath The Ashes"

  • Julkaistu keskiviikkona 24.11.2010
  • Avainsanat:

Punasävyinen maalaus tai piirros jonkinlaisesat ihmisestä, joka makaa seinää vasten ja katselee alaspäin. Hahmolla kalju pää ja suttuinen olemus. Kuvan alaosassa lukee valkoisella värillä Fractured ja sen alla "Only Human Remains".Julkaistiin vuonna 2005

Musiikkiryhmä Fractured (www.faithisfractured.com) julkaisi kuvassa näkyvän studioalbuminsa vuonna 2005. Ilmestyttyään teos nimettiin useiden musiikkilehtien kuukauden parhaaksi albumiksi ja Fractured kuukauden parhaaksi bändiksi. Yhtye on sen tekemisen jälkeen harrastanut musiikillisia toimia vain satunnaisesti, mutta nyt bändi tiedottaa tuovansa uuden albumilevyn ihmisten ilmoille. Bändi kutsuu helmikuun lopussa tai maaliskuun 2011 alussa ilmestyvää kiekkoa nimellä "Beneath The Ashes". Uuden kiekon odotusaikaa helpottamaan Fracturedin nettisivuille laitettiin ladattavaksi demoalbumi "Contami-Nation". Albumi nauhoitettiin vuosivälillä 2002–2003.

Fractured ei ole tähän mennessä kertonut "Beneath The Ashes" -albumin yksityiskohtia. Sen soittolistalta saatetaan lohkaista biisimateriaalia kokoelma-albumeille ja yhtyeen nettisivuille ennakkokuunneltavaksi. Albumin julkaisee alkuvuodesta 2011 saksalainen Dependent-levymerkki. Bändin biisi "Daylight" päätyi 19.11.2010 ilmestyneen "Advanced Electronics Vol. 8" -kokoelman ensimmäiselle CD:lle. Tämä kokoelmalätty sisältää kaksi CD:tä ja yhden DVD:n. Musiikkia sillä kuullaan 50 raidan verran. Fracturedin uutta musiikillista tyyliä edustava kappale "Dig" ilmestyi syyskuun lopussa "Septic 9" -kokoelmalla. Kokoelman julkaisi Dependent. Opus sisältää 16 biisiä, joita tarjoavat esimerkiksi Front Line Assembly, Imperative Reaction ja Portion Control Fracturedin lisäksi.

Fractured laittoi lokakuussa kotisivuilleen ladattavaksi 12 biisistä koostuvan demoasteisen albuminsa. Demolla kuultava musiikki on pääsääntöisesti Fracturedin uran varhaisinta aineistoa. Ensi vuonna ilmestyvällä albumilla kuullaan 10–12 huolimatta siitä, että levylle on sävelletty 15 tai 16 kokonaista biisiä. Levyn kansitaiteen tulee toteuttamaan Justin Erickson, joka on aikaisemmin kuvittanut Fracturedin virallisia bändipaitoja. Musiikillisesti uutukaislevy tulee olemaan monipuolisempi ja tuotantojäljeltään hiotumpi kuin vuoden 2005 kiekko.

Fractured on:

  • Nick Gorman
  • Famine

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä marraskuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.