Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Frame of Mind: "At The End Of Your World"

Harmaasävyinen valokuva kahdesta mustiin vaatteisiin pukeutuneesta ihmishahmosta selin katsojaan päin; vasemmalla pitkä hujoppi, oikealla lyhyt tyttönen.Julkaistaan 14.12.2018

Saksalaisen electroa ja industrialia keskenään sotkevan Frame of Mindin uusi albumi on kuvassa oikealla näkyvä "At The End Of Your World". Se ilmestyy joulukuussa. Levyllä kuullaan peräti 17 biisiä ja niistä ensimmäinen single on "Nothing else to do". Kiekko tulee myyntiin Infacted Recordingsin kautta sekä CD:nä että digitaalisesti.

22. joulukuuta Frame of Mind tekee uransa ensimmäisen live-esiintymisen vuosikymmeniin. Edellisen kerran yhtye soitti yleisön edessä vuonna 1992. Joulukuisen keikkaillan aikana musisoi myös Suicide Commando. Tapahtumapaikka on Saksan Frankfurtissa sijaitseva Das Bett.

"At The End Of Your World" -albumin kappaleet:

 1. Dawn (Intro)
 2. Worship
 3. You’ll Die Alone
 4. Nothing else to do
 5. Alive
 6. Resurrect
 7. Wall In Our Heads
 8. Dirty Little God
 9. Devil In Disguise
 10. I’m Afraid Of Americans
 11. Can You See Me?
 12. Heartbeat (2018 Version)
 13. Braindead
 14. Is Someone Out There
 15. Superheroes
 16. Subliminal Violence
 17. Quiet Devil (Outro)

Frame of Mind on:

 • Marko Hein

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä lokakuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 92 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.