Gootti.net

"FxxK The Mainstream — vol.1": uusia nimiä

"FxxK The Mainstream — vol.1" -kokoelmalevyn soittolista alkaa hahmottua, sillä Alfa Matrix on ryhtynyt nimeämään kiekolla musisoivien bändien nimiä. Levyllä kuullaan musiikkia mm. sellaisilta bändeiltä kuin Das Ich, The Lovecrave, Covenant, Jesus On Exstasy ja Necro Facility.

Kokoelmajulkaisun soittolistalla vilahtaa myös Suicide Commando, Unter Null, Die Form, Nebula-H, Grendel, Neikka RPM ja Tantrum, joilta kuullaan aikaisemmin julkaisemattomia remix-versioita biiseistä, tai sitten aivan uusia kappaleita.

"FxxK THe Mainstream — vol.1" -kiekolle on musiikkiaan luovuttanut myös Cyan, joka on uusi The Eternal Afflict -yhtyeen keulahahmon perustama projekti, sekä Proyecto Mirage, Diskonnekted, KMFDM, I:Scintilla, Dope Stars Inc., Edge of Dawn, Interface, Mind:state, Frozen Plasma, Klutae, Angelspit, Mortiis, Milcom ja 32Crash. Jälkimmäinen on uusi Front 242:n laulajan perustama musiikkiprojekti, jonka kokoonpanoon kuuluu myös Implantin poikia.

Edge of Dawn tarjoaa kokoelmalevylle uuden remix-version, Frozen Plasma taas remix-version "Warmongers"-hittibiisistään, Angelspitiltä kuullaan Combichrist-remix.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.