Gootti.net

"God Is Goth" -kokoelma myöhemmin elokuussa

Synkkä valokuva mustahiuksisesta goottinaisesta. Kuvan yläosassa musta palkki, jota vasten lukee versaalilla "God Is Goth".Julkaistaan 22.8.2014

Brasilialaisen DJ Alex Twinin huolella koostama tuplalevy "God Is Goth" sisältää 16+16 biisiä eri esittäjiltä, eri puolilta maailmaa. Mukana on Australian Ikonin, saksalaisen Das Ichin, italialaisen Soviet Sovietin ja muiden musiikkia. Vähintään 80% niistä on valittu ajatellen kappaleiden tanssilattiakelpoisuutta. Lisäksi joukossa on täysin uusia kappaleita nuorilta yhtyeiltä. Esimerkiksi italialaisen Janaran ja yhdysvaltalaisen Sky´s Gone Outin ensimmäiset biisit päätyivät "God Is Goth" -kokoelmalle. Mukana on aikaisemmin julkaisemattomat viisut Sumerian Fleetilta, Magalilta, The Downward Pathilta ja Northern Sadnessilta.

Alex Twin on brasilialainen goottia ja wavea soittava DJ, sekä levy-yhtiö Wave Recoredin perustaja. Sen kautta ilmestyvän "God Is Goth" -kokoelman erikoispainoksen suuruus on 500 kappaletta.

"God Is Goth" -CD #1:n kappaleet:

 1. Das Ich: Gott Ist Tot (Nietzsche)
 2. Merciful Nuns: Valley Of The Kings
 3. Dr. Arthur Krause: Follow The Shadow
 4. She Past Away: Rituel
 5. The Beauty of Gemina: Prophecy
 6. Ikon: Where Do I Go From Here
 7. Disjecta Membra: Third Song
 8. Soror Dolorosa: Autumn Wounds
 9. Henric De La Cour: Dogs
 10. Cinemascope: So Cold Inside
 11. I-M-R: Poisoned Eyes
 12. Beata Beatrix: Black D.
 13. Sky´s Gone Out: Start Bleeding
 14. Date at Midnight: No Love
 15. The Downward Path: These Days Are Gone Away
 16. The Bel Am: Ofelia´s Dreams

"God Is Goth" -CD #2:n kappaleet:

 1. Chiron: Ascent
 2. Phantom Vision: Behind the Door (Edit)
 3. Erato: Amnesia
 4. Into the Mist: Devil My Angel
 5. Norhtern Sadness: Bleed (aikaisemmin julkaisematon)
 6. Escarlatina Obsessiva: Blossomy Parks
 7. In Memoria: Virus
 8. Janara: A Dream Within a Dream
 9. Voyvoda: Iztok
 10. Soviet Soviet: 1990
 11. Darkoustix: This Lady
 12. Opera Multi Steel: L´Air Du Verseau
 13. Double Echo: The Wake
 14. La Fete Triste: Lèvres Froides
 15. Sumerian Fleet: Love & Hate
 16. Magal: Patchoul

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä elokuuta 2014 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.