Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Goottimiehet söivät goottitytön

  • Julkaistu sunnuntaina 11.04.2010

16-vuotias goottityttö Karina Barduchyan katosi Pietarissa 19. tammikuuta. Hänen epäillään tulleen syödyksi. Tytön murhaajiksi epäillään 19-vuotiasta floristigootti Yuri Mozhnovia ja teurastaja Maxim Golovatskikhia. Jälkimmäinen on aikaisemmin hyödyntänyt psykiatrisia palveluita. Kaksikon epäillään hukuttaneen teinitytön kylpyammeeseen ja sen jälkeen leikanneen tytöstä lihaa, jota he paistoivat iltapalaksi. Mozhnov ja Golovatskikh söivät osan tytöstä keitettyjen perunoiden kera. Loput 16-vuotiaasta goottitytöstä pakattiin muovipusseihin ja heitettin menemään. Tällä hetkellä raastuvassa käsiteltävänä oleva kannibalismitapaus on tuomarinkin mielestä sen verran julma, että hän joutui keskeyttämään eräänkin istunnon nähtyään niin järkyttäviä valokuvia uhrista.

Karina Barduchyan joutui syödyksi Mozhnovin ja Golovatskikhin mukana yksinkertaisesti siitä syystä, että he olivat nälkäisiä ja humalassa. Tyttöä kokattiin huoneistossa asuvalle Ekaterina Zinovyevalle. Hän on myöntänyt kuulleensa kylpyhuoneesta räpiköintyä goottiystäviensä illanvieton aikana, mutta ei viitsinyt murehtia moisesta oltuaan väsynyt ja haluttuaan mennä nukkumaan ajoissa seuraavaa työpäivää varten. Seuranneena aamuna nainen halusi käyttää kylpyhuonetta, mutta Mozhnov esti häneltä pääsyn sinne. Niinpä Zinovyeva paineli suorinta tietä töihin. Myöhemmin saman iltana hän palasi huoneistoon ja näki miten goottimiehet olivat valmistaneet heille perunoita ja lihaa. Zinovyeva ei tiennyt lihan alkuperää, joten hän päätyi syömään osan tytöstä tietämättään.

Tytöstä jäljelle jääneet osat pantiin jätesäkkeihin ja heitettiin mereen. Ruumiin kappaleita on löydetty tähän mennessä kahdesta eri paikasta. Pietarin alueen syyttäjä Andreri Lavrenko kommentoi jo helmikuussa, että verityön todellinen syy lienee ollut tytön ja Golovatshkikhin välille syntynyt riita. Lavrenkon mukaan tutkimusten alettua murhapaikalta löydettiin putkistosta ja lattialaatoista runsaasti verijäämiä. Mozhnov tuomittiin vuonna 2005 ryöstöstä. Aikaisemmin tällä viikolla tuomari joutui keskeyttämään raakalaisten tekosten tuomaroinnin nähtyään sangen shokeeraavaa graafista aineistoa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä huhtikuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 208 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Goottimiehet söivät goottitytön. on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

asd 12. päivä huhtikuuta 2010

Ei ole ensimmäinen Gootti-kannibalia tapaus venäjällä. Kummallinen on skene sielläpäin.

Petri 12. päivä huhtikuuta 2010

Jaa-a. En ole aikaisemmista vastaavista kuullut, joten jos pystyt linkittämään tai kertomaan aikaisemmista niin se olisi ihan hienoa.

Pekka76 06. päivä toukokuuta 2010

Sairasta! Löyty tällanen videokin…
http://www.internetvideot.com/index.php?option=com_seyret&view=video&id=4250

Petri 07. päivä toukokuuta 2010

Jotenkin surkuhupaisaa miten tuossa klipissä koko verityö esitetään niin kuin jossakin The Sims -pelin välianimaatiossa.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.