Gootti.net

Gorgot: "Schmerzkiller"

 • Julkaistu tiistaina 14.09.2010
 • Avainsanat:

"Schmerzkiller"-albumin etukannessa tummanruskea pohjaväri, jossa runsaasti yksityiskohtaista ruostetekstuuria, jonka päällä valkoisella Gorgotin ja albumin nimi. Niiden alla jonkinlainen molekyylikaaviosymboli.Julkaistiin 10.9.2010

Saksalainen elektronista ja industrial-musiikkia tekevä Gorgot julkaisi edellisen viikon puolella Danse Macabre Recordsin tuella esikoisalbuminsa. Teoksen julkaissut Danse Macabre on saksalainen synkiömusiikin esille tuomiseen erikoistunut yritys, joka edustaa sellaisia nimiä kuin Das Ich, Eisenfunk, Metallspürhunde ja Beati Morti. Viimeksi mainittu on kotimainen EBM–ryhmä. Gorgotia edustavan levy-yhtiön mukaan nyt julkaistu pitkäsoitto on ajoittain humoristinen kuuntelukokemus, koska äänisampleja on riivitty rohkeasti B- ja jopa C-luokan elokuvista. Gorgotin debyyttialbumi "Schmerzkiller" on varustettu yhtyeen omien biisien lisäksi yhdellä remixillä, josta on kiittäminen Xotoxia. Saksalaisyhtyeen tuotantoa voi kuunnella sen omilla MySpace-sivuilla.

"Schmerzkiller"-albumin kappaleet:

 1. Dauerzustand Mensch
 2. Gott hasst uns
 3. Zerschneiden
 4. Schmerzkiller
 5. Der Wahnsinn
 6. Vor dem Tod
 7. Die Ewigkeit
 8. Synapsenfick
 9. Organismus
 10. Frieden durch Krieg
 11. Nur ein Witz
 12. Versklavt
 13. Gummi und Gas
 14. Kollektiv
 15. Monster
 16. Nancy
 17. Schmerzkiller (Smashed by Xotox)

Bändin musiikkia ilmestyi edellisen kerran loppuvuodesta 2009 "Extreme Lustlieder vol. 3" -kokoelma-albumilla. Sen soittolistalla kuullaan Gorgotilta biisi "Versklavt". Äänilevyn soittolistalla kuullaan tuotantoa myös mm. Agonoizelta, Steinkindiltä ja Centhronilta.

Gorgot on:

 • Alex
 • Tim

Gorgot on vuodesta 2005 lähtien toiminut elektroa ja industrialia luova projekti. Yhtye on ennen esikoisalbumiaan saanut tuotantoaan suurelle yleisölle muutamien kokoelma-albumien ansiosta. Bändin tuotantoa on ilmestynyt ainakin "Dark Meeting vol. 1" -kokoelmalla ja tunnetulla "Extreme Sündenfall" -sarjan seitsemännellä versiolla, sekä "Undergrond Compilation" -kokoelmalla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5611 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä syyskuuta 2010 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä: Helalyn Flowers julkaisi musiikkivideon "Halos"-remix-EP:ltä, Body Machine Body yhdeksättä kertaa Tallinnassa, Possible Space: "Under the Streets", Centhron: "Gottwerk V2", Electro Spectre: "A Man-made Sun".

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.