Gootti.net

"Gothic Spirits 8" -kokoelma

Kokoelman "Gothic Spirits 8" etukannessa mustahiuksinen goottinainen, jolla pitkät rönsyilevät mustat hiukset ja päälaella jonkinlainen tiara. Kaulassa samettikoru ja yllään hihaton toppi tai juhlapuku. Tausta on koristeellinen, synkkä, punertava.Julkaistiin 10.10.2008

Tämä "Gothic Spirits 8" on tupla-CD, joka sisältää halkileikkauksen tämän hetken tunnetuimmista goottimetallin ja -rockin kappaleista. Tätä kokoelmalevysarjaa on ostettu yksin Saksassa yli 8000 kappaletta. Tämä kiekko julkaistiin saksalaisen kokoelmalevyjen julkaisemiseen erikoistuneen Goldencore Recordsin kautta ja se sisältää biisit mm. Lacrimas Profunderelta, Anne Clarkilta, Katralta, Haggardilta, Megaherzilta ja Oomph!-yhtyeeltä. "Gothic Spirits 8" julkaistiin lokakuun 10. päivä.

"Gothic Spirits 8" -CD #1:n kappaleet:

 1. Oomph!: "Beim Ersten Mal Tut’s Noch Immer Weh"
 2. Lacrimas Profundere: "A Pearl"
 3. Haggard: "La Terra Santa"
 4. Poisonblack: "Bear the Cross"
 5. Megaherz feat. Kirsten Zahn: "Fauler Zauber"
 6. End of Green: "Killhoney"
 7. Evergrey: "When Kingdom Fall"
 8. Eisbrecher: "Komm Süsser Tod"
 9. Tracedawn: "Without Walls"
 10. Xandria: "Save My Live"
 11. Tiamat: "The Temple of the Crescent Moon"
 12. Die Apokalyptischen Reiter: "Nach Der Ebbe"

"Gothic Spirits 8" -CD #2:n kappaleet:

 1. Sonic Syndicate: "Hellgate: Worcester"
 2. Katra: "Gril of Sahara"
 3. Edenbridge: "Shadowplay"
 4. Cloudscape: "Cloak and Daggers"
 5. Faithful Darkness: "In Shadows Lies Utopia"
 6. Epica: "Menace of Vanity"
 7. Passionworks: "Sad"
 8. Hypnotizer: "Into Nowhere"
 9. Steinkind: "Ich Bin Zurück"
 10. Grossstadtgeflüster: "Haufenweise Scheisse"
 11. Anne Clark: "Off Grid"
 12. Satronica and Dan Physics: "Devil’s Eyes"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä maaliskuuta 2009 kello 13:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.