Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

"Gothic Spirits" -DVD

'Gothic Spirits' -kokoelma-DVD:n kansikuva, jossa näkyy enkelimäisen hahmon etuosa. Kannen yläosassa julkaisun nimi, alaosassa pienellä präntättyä tekstiä.Kokoelman etukansi

Ensi viikon maanantaina julkaistava "Gothic Spirits" -DVD on muhkea 31 kappaletta sisältävä musiikkirykäys. Levy sisältää musiikkivideoita tämän päivän tunnetuimmilta goottibändeiltä. Joukosta löytyy myös metalliin kallistuvaa materiaalia, kuten Sentencedin kappale "Ever-Frost" ja Amorphiksen "House of Sleep". Levyllä esiintyy myös mm. Lacuna Coil, Nightwish, Blutengel, Deathstars, The 69 Eyes, Subway To Sally, Eisbrecher ja The Gathering. Levy julkaistaan saksalaisen ZYX:n kautta, joka on vuosien varrella aikaisemminkin työstänyt samanlaisia kokoelmalevyjä.

"Gothic Spirits" -DVD:n kappaleet:

 1. Lacuna Coil: Our Truth
 2. After Forever: Energize Me
 3. Lacrimas Profundere: My Velvet Little Darkness
 4. Krypteria: Somebody Save Me
 5. Sentenced: Ever-Frost
 6. Nightwish: Nemo
 7. Therion: Summernight City
 8. End Of Green: Dead End Hero
 9. Theatre Of Tragedy: Storm
 10. Tiamat: Cain
 11. Xandria: Ravenheart
 12. To/Die/For: Hollow Heart
 13. Tristania: Libre
 14. Subway To Sally: Sieben
 15. Amorphis: House Of Sleep
 16. Stream Of Passion: Out In The Real World
 17. Blutengel; No Eternity
 18. Leaves’ Eyes: Legend Land
 19. Samael: Infra Galaxia
 20. Bloodflowerz: Damaged Promises
 21. Eisbecher: Vergissmeinnicht
 22. Angelzoom: Fairyland
 23. Deathstars: Cyanide
 24. The Gathering: Liverty Bell
 25. The 69 Eyes: Lost Boys
 26. Reflexion: Crashing Down
 27. Megaherz: Freiflug
 28. Visions Of Atlantis: Lost
 29. Poisonblack: Rush
 30. Sirenia: My Mind’s Eye
 31. Moonspell: Luna

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 111 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.